tiistai 5. maaliskuuta 2013

Loman loppu
Hiihtoloman tynkä on nyt sitten ohi: palasimme pari tuntia sitten Helsinkiin. Hiukan kiireisen aikataulun olimme taas saaneet itsellemme kotipuolessa kehitettyä. Ehkä pitäisi poiketa useammin?

Sunnuntai oli upea päivä. Ajelimme Lempäälään ja kävimme koirien kanssa jäällä nautiskelemassa auringon paisteesta. Tuntuu kuin talven selkä olisi vihdoin katkennut. Iltaisinkin on jo pitkään valoisaa. Tuntuu, kuin oma mielialakin kohoaisi kukonaskelin.


Samalla reissulla poikkesimme myös Ideaparkissa ja Ikeassa. Taikkis taantuu autossa aina pikkupennun tasolle ja hakee Iipusta turvaa. Pentuajan matkapahoinvointi jätti traumansa, eikä puikkonokka vieläkään viihdy autossa.


Kissoilla vaikutti myös olleen hauskaa. Isossa talossa on paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Ylläolevassa kuvassa Joda demostroi varminta kissanpyydystystekniikkaa: "Just put a cardboard box on the floor and wait..."

Tänään käytiin vielä moikkaamassa veljeni perhettä, kummipoikaani ja heidän kissojaan. Äkkiä nuo lapset kasvavat! Missaan harmillisen paljon asumalla näin kaukana...


Tänään junailimme tosiaan takaisin kotiin ja ilta on kulunut telkun ja kodin järjestelemisen parissa. Lempäälän ja Tampereen reissulta kun tarttui yhtä sun toista matkaan. Vaan eipä tässä kai sen kummempaa. Suihkun kautta peiton alle ja kohti työvuorojen haasteita.

Yritän ehtiä postailla hiukan sisustusjuttuja tässä lähipäivinä - till then!

2 kommenttia: