sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinko

"Lähipäivät" on näköjään aika suhteellinen käsite, ainakin mun suusta. Tällä kertaa en kuitenkaan voi syyttää pelkästään itseäni, sillä vaadittiin ainakin neljä kuvaussessiota, ennen kuin sain riittävästi kohtalaisia kuvia tämän postauksen julkaisemiseen. Tuo kissojen kaltoin kohtelema, rakas kamerakultani ei nimittäin sittenkään suostu toimimaan niinkuin sen pitäisi. Objektiivin sisällä hölskyy vapaana palanen, joka tekee tarkkojen kuvien saamisesta työtä ja tuskaa. On varmaan pakko vielä laatia vakuutusyhtiölle joku korvauspyyntö tässä sunnuntai-illan ratoksi. Että mä sitten inhoan tuollaisia hommia!

Vakaana aikeenani oli kuitenkin vilauttaa teille paloja meidän kevätkodista. Muistatteko, kun puhuin aiemmin haaveilevani haaleanvaaleasta pastellisesta kevätkodista?

No, ei tästä nyt ihan sellaista sitten tullutkaan. Krhm. Iltatunnelmaa:Näistä kuvistakin huomaa hyvin, että aikahaarukkaa on yli viikon päivät. Sen verran tiuhaan ovat pikkuesineet hakeneet paikkojaan.

Hetken aikaa kaupoilla mietin, että onko tuo keltainen liian räikeä väri, mutta kun O:kaan ei vastustellut niin pitihän sitä testata. Ja tykkään kyllä! Tämä alkukevät on jotenkin niin väritöntä aikaa, että on ihanaa saada omasta kodista hiukan väriterapiaa ja keltainen, jos joku on energisoiva väri. Etenkin pieneen ripaukseen vihreää yhdistettynä.

Vertailun vuoksi oli siinä puuhastellessa pakko ottaa kuva siitä, miltä kotimme näyttäisi ilman värejä:


Aika alaston... Voin sitten palata ihastelemaan tätä, jos värien käyttö alkaa joskus mietityttää.

What do u think?

12 kommenttia:

 1. Oi, super! Tuosta tummasta tulee vihreiden läikkien ja keltaisten pintojen kanssa mieleen sellainen multaisa leskenlehtien laikuttama kevätmaa, joka piilottaa sisäänsä kesän rehevän kasvuston alut!

  Tosi virkistävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, miten taiteellinen kuvaus! :D Mutta joo, jotakin tavattoman keväistä tuossa värissä on :) Ehkä ne on ne leskenlehdet!

   Poista
 2. Kukat lyhdyssä! Mähän mietin jo talvella, kun sulla oli kynttilöitä tuossa lyhdyssä, että tarvitsen ison lyhdyn. En hankkinut ja en siis polttanut koko talvena yhtään kynttilää. :P
  Mutta tuohon tarkoitukseenhan mä tarvitsen sellaisen myös! Nimimerkillä kissat söi mun neilikat ja seuraavana päivänä oksentelivat ympärinsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä huippu :) Etenkin kun suurin osa myytävistä leikkokukista on kissuille myrkyllisiä... Toinen, minkä haluaisin, olisi sellainen korkea lasikupu. En vain ole vielä löytänyt riittävän korkeaa.

   Poista
 3. Mun mielestä toi keltainen piristää tosi kivasti tota yleisilmettä ! Oon kateellinen sun sisutustaidoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mitkä taidot?! :D Mutta tänks, toi keltainen puhuttelee kyllä muakin tällä hetkellä :)

   Poista
  2. haha niin ja tarkoituksenahan oli kehua sinun SISUSTUStaitojasi, iPod ja kiireinen koululainen eivät aina ole niin hyvä yhdistelmä ajatellen oikeinkirjotusta :D

   Poista
  3. Haha, en mä ees huomannu tota typoa aiemmin :D Luin ihan sujuvasti sen oikeaksi!

   Poista
 4. Ihanan piristävän väristä! Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Jaksaisitko tehdä jonkun elukan esittely postauksen joskus? Olen lukion tokalla, ja miettimässä jatko-opiskelupaikkaa, ja eläinlääkis houkuttais kovasti, koska olen pyörinyt isojen ja pienten karvapallojen kanssa koko ikäni. Olisi tosi kiva kuulla ihan siellä tällä hetkellä opiskelevalta että millaista opiskelu on (onko hirmu rankkaa? käytännönläheistä vai pänttäämistä kirjoista yms) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkoitus olisi koostaa ajatuksia tästä nelosesta jossakin kohtaa. Varsinaisesta esittelypostauksesta en tiedä, kun koen kouluamme jo edellisissä postauksissa aika riittämin esitelleeni, mutta kooste nelosen opinnoista tullee sitten taas loppukeväästä :)

   Poista