tiistai 10. marraskuuta 2009

Mooh mooh !En malta olla laittamatta nyt kuvia tuosta lehmätaulusta, vaikka saatankin saada siihen styroksisen taustan ensi viikolla, minkä jälkeen se on varmaan vielä kivempi ;)Mutta jo nytkin - me likes! Kai tuo jotenkin mielessäni symboloi myös tulevaa uravalintaani - lehmien kanssa kun nyt tulevina vuosina tulee sitten puuhasteltua myös :)

Toinen inspiraatioprojektini on koruteline makkarin seinälle:Tuon korin siis löysin valmiina vanhasta huoneestani (se on kai ollut jokin lahjapakkaus aikoinaan?) ja purin siitä nuo vaaleanlilat narut pois, ne eivät oikein sopineet ;)

Ja tältä se nyt näyttää in action:

Huolimatta siitä, että jo aivan oikeankin korupuun olen löytänyt...Tuo on kuitenkin aika matala (pitkien ketjujen ripustaminen vaikeaa) ja pieni sekä vähän hankalaan paikkaan sijoitettuna tällä hetkellä. Niinpä korut tahtovatkin unohtua makkarin tietokonepöydälle tai hyllykköön, mutta josko uusi koruteline auttaisi asiaa :)

Seuraavaksi suuntaan kauppaan, lenkille (yön aikana on satanut kivasti lunta!) ja ruokaa laittamaan. Päivän luvut on jo luettu, huomenna viimeinen tenttiinvalmistautumispäivä... ja illalla vielä pitäisi kirjoitella palautettava työselostus DNA:n eristyksestä valmiiksi. Adios! ->

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea blogiasi, jota olen seuraillut jo pitemmän aikaa,kuten tiedät. Jotenkin tämän osion lukeminen tuntui henkilökohtaisista syistä johtuen erityisen mukavalta.

    PS.Ja nyt vihdoinkin uskaltaudun lähettämään jonkinlaisen kommentin sivuihisi liittyen, mikä on ollut itselleni kynnyskysymys, johtuen taidoistani...

    Terveisin M

    VastaaPoista
  2. Haha ja helppoa oli kuin heinänteko, vai mitä? ;) Kiitos vielä tuosta, tyksin kovasti :)

    VastaaPoista