torstai 5. marraskuuta 2009

A-luokan A-tarjous

Nyt on sitten elukan tämän vuoden suurin spektaakkeli eli A-tarjous kunnialla järjestetty. Kiitoksia on sadellut eri puolilta - taisivatpa innokkaimmat tituleerata bileitämme jopa yksiksi parhaista A-tarjouksista ikinä ;) Oli niin tai näin, niin kutoset ainakin näyttivät viihtyvän, ja se oli kaikkein tärkeintä.

Pakko kyllä itsekin myöntää, että koristelutiimi oli saanut hienoa jälkeä aikaan:

Tuo auto etenkin niitti ihastelua, sen uumenista takakontista tarjoiltiin viimeisiä juomia loppuillasta. Myös ruokaryhmä oli onnistunut loistavasti, mitä hiukan mutakakkua ja pizzaa uskaltauduin maistamaan :)Kiva oli myös huomata, että ihmiset olivat panostaneet myös pukeutumiseensa ja toinen toistaan maajussimpaa miestä ja hehkeämpää morsianta tulikin vastaan :D Sääli, ettei itse bileistä ole oikein kunnon kuvia, koska kamerastani loppui akku tyypillisesti ennen kuin ihmisiä oli edes alkanut virrata sisään... Typerää, ettei voi enää vain vaihtaa patteria vanhojen aikojen tapaan, eikä tuo edes varoita yhtään etukäteen :/

Itse kuitenkin pakersin tarjoilujen parissa, mutta kerkesinpä toki välillä myös pöydän toiselle puolelle tanssimaan ja juttelemaan ihmisten kanssa. Ainakin näin järjestäjän näkökulmasta ilta hurahti ohi nopeasti ja myös purkuhommat saatiin tunnissa-parissa suoritettua. Nukkumaan pääsin puoli kuuden aikoihin, mutta onneksi dissektiot alkoivat eilen vasta klo 13 eli heräsin uuteen päivän kuitenkin aivan virkeänä.

Sama fiilis oli tuskin niillä, joiden dissektiot tai englannin tunnit alkoivat klo 9. Ja suurin osa ryhmästämme lähti myös klo 16.10 kohti erästä lääketehdasta, joka sponssasi osallistuneille hienot tarjoilut (kuulemma) ja labratakit. Itse en lähtenyt mukaan, koska halusin päästä viettämään Iipun kanssa aikaa, kun se oli koko edellisillankin joutunut viettämään yksin.

Päällimmäisenä fiiliksenä kaikilla tuntui olevan, että "upeaa, mahtavaa, nyt se on ohi - ei enää ikinä A-tarjouksen järjestämistä, vaan vieraina sitten ensi vuodesta lähtien..."

Sitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti