maanantai 16. marraskuuta 2009

Call me a doctor"Takki - check, stetoskooppi - check. Joko pian irtois praktiikkaoikeudet?"

Pahoittelut huonosta huumorista, en vain voinut vastustaa kiusausta, kun nyt vihdoin tänään sain labratakkini ;D

Pikakuulumiset: T#2 lähti juuri, oli taasen valtavan mukavaa. Arvostan suuresti, että vanhat kaverit viitsivät käydä täällä minua moikkaamassa. T#2 toi mukanaan styroksin ammu-tauluuni ja kyllähän siitä heti paremman näköinen tuli :) Kovasti vain kiitoksia, jos tämän satut lukemaan! Metsästimme myös Iipulle Orijenia myyvää eläinkauppaa, ettei tarvitse aina kotipaikkakunnalta raahata ja kävimme tsekkaamassa naapuri"kylän" uuden ison marketin. Junalla pääsisi noihin molempiin täältä kulkemaan...

5 kommenttia:

 1. Hei, on todella kiva blogi! Tosi mielenkiintoista lukea eläinlääketieteellisen arjesta, kun sinne itsekkin haaveilen pääseväni. Pelottaa vaan ne pääsykokeet. Galenosta jo pariin kertaan lukenut ja koittanu muistiinpanoja tehdä.. hirvittää vaan! Se olisi niin MAHTAVAA päästä tuohon kouluun jonne on haaveillut niin kauan! Tsemppiä opintoihisi ja jospa minäkin ensi vuonna sinne koitan päästä!

  VastaaPoista
 2. En itsekään uskonut koskaan tänne pääseväni, mutta kyllä se vain todistetusti on mahdollista aika huonoillakin pohjilla ;) Pitää vain päämäärän kirkkaana ja tekee määrätietoisesti töitä. Tsempityksiä ja voimia kevään rutistukseen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kannustuksesta :)

  VastaaPoista
 4. Olen uusi lukija blogissasi! Ihanaa kun jaksat kirjoitella tänne niin usein :) Opiskelen itsekin eläinlääketiedettä ja täytyy myöntää, että labratakkia ja stetoskooppia on kokeiltu päälle jo pariin otteeseen ;)

  Olisi kiva joskus nähdä vaikkapa kuvina, millainen on opiskelupäiväsi tiedekunnassa! Tsemppiä talven uurastukseen!

  VastaaPoista
 5. janni: Kiva postaustoive, täytyy vain katsoa miten tuolla yliopistolla kehtaa päivän aikana kuvailla... voi saada pitkiä katseita ;) Mutta laitetaan korvan taakse.

  VastaaPoista