keskiviikko 4. toukokuuta 2016

One more weekend


Viikonloppumme päivittyvät blogiin hiukan viiveellä, mutta who cares? Tässä viime viikonlopun häppeninkejä. Lauantai starttasi Hämeenkylän kartanon brunssilla, joka on ollut pitkään to do -listalla. Paikka oli varsin hieno ja ruuat maukkaita. Vaan edelleenkään eivät pääruuat pesseet alkuruokia.


Tämän aterian parhaita paloja olivat edessä näkyvä lohi-asia, avokadokatkaravut ja mätimöusse. Salaatit maittoivat myös.


Brunssilta jatkoimme Tammistoon ja Jumboon shoppailemaan ja lopuksi Flamingoon katsomaan leffan The Dressmaker, joka omasta mielestäni oli aika jees, mutta O:n mielestä hieman liian symbolinen ja epärealistinen, joskaan ei nyt huonokaan. Harvoin olemme leffoista näinkään eri mieltä.

Parisuhdepäivä huipentui metsälenkkiin lapsosten kanssa.


Kuva on järkyttävän epätarkka, mutta ei tuollaista koirailoa vain voinut jättää julkaisematta. Rakkaat nappisilmät vauhdissa.


Tämänvuotinen kevätkukkakavalkadi huipentuu valkovuokkoon. 3/3! Let the other flowers bloom!


Päivän aikana satoi useampaan otteeseen rakeita. Niitä oli kerääntynyt melkoinen kasa kallion alle.


Lenkin jälkeen lämmitimme saunan, teimme sateenkaarisalaattia ja paistoimme kiuasmakkarat salaatin kylkeen. Lisäksi laitoimme siman (meinaan koko ajan kirjoittaa glögin...) tulille. Täydellisen karppisiman metsästys on jatkunut jo useamman vuoden. Ensimmäinen karppisimasatsi noin 3-4 vuotta sitten onnistui täydellisesti, mutta en kirjannut tuolloin mihinkään ylös, mitä reseptiä olin käyttänyt ja seuraavina parina vuonna yritykset ovat menneet pieleen. Tänä vuonna lähdimme taistoon kahden eri reseptin turvin toivoen, että jommankumman kohdalla tärppäisi. Ja tänä vuonna reseptit on kirjattu tarkkaan ylös!


Lauantai oli siis melkoinen touhupäivä ja sunnuntai starttasikin huomattavasti raukeammissa merkeissä.


Päivän suurin saavutus taisi olla reissu Ikeaan, josta tarttui matkaan vaaleanpunainen futuristinen peura. Tarvitseeko tätä edes perustella?


 On muuten edelleen yksi lemppariasioitani kodissamme tuo kattolamppu. Rakastan!


Ilta sujui arkisten askareiden parissa. Lenkkeilyä, makkarakeittoa, gratinoitua seitiä ja kasviksia...


Näillä eväillä oli hyvä startata viimeiseen rutistukseen ennen kahden viikon lomaa.

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo pikselipeura!

  Mistä muuten nuo teidän olkkarin kaapit ovat? Jostain postauksesta muistan niistä kyllä joskus lukeneeni... Mulla olisi kohta tarve kalustehankinnoille ja nuo voisivat olla hyvinkin potentiaalinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Tori.fi -löytöjä, mutta alunperin Ikeasta, Bestå-sarjaa. Ollaan kyllä tykätty noista kovasti :)

   Poista