tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lisää kissanpäiviä

Haluan lätkäistä kehiin vielä toisen videon kissapoikiemme arkisista touhuista, sillä edellinen video saattoi jättää katsojalle turhan rauhallisen kuvan näistä viipottajista. Tältä videokoosteelta käy ehkä paremmin ilmi tehotiimimme osallistuminen päivän puuhiin, kuten postipaketin avaamiseen, leikkauksesta toipuvan koiran hoivaamiseen tai lakanoiden vaihtoon. Spesiaaliohjelmanumeroina kissan lääkitseminen antibiooteilla sekä Jodan uusin temppu, jonka se mitä ilmeisimminkin kehitteli vain itseään huvittaakseen.

Lisäksi videolla näkyvät selkeästi poikien eroavat  persoonallisuudet: Utu on kyltymätön seikkailija ja ympäristön tutkija, Joda kuin pikkulapsi, joka havaitsee ja hyödyntää kaikki leikin mahdollisuudet ympärillään.

Musiikki on sama, kissat ovat samat, mutta viikko ja puuhat hiukan erilaiset.

7 kommenttia:

 1. Oi teilläkin olkapääkissa. <3 ihana video! Miksikäs antibiootit? Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Munuaisaltaantulehdus-epäily, nyt vointi kuitenkin hyvä :)

   Poista
 2. Kiva video! :) Mutta silti - onhan nuo rauhallisia! :D Meillä kissat ravaa aamulla ja illalla aiheuttaen lähinnä saman jylyn, mitä villiintyneestä puhvelilaumasta lähtisi. Nojatuoli on harva se päivä kaatunut noiden rallauksen tieltä. Lakanoiden vaihtaminen taas ei kerta kaikkiaan onnistu, mikäli nuo hullut on paikalla.

  Mä olen aina katsellut sun kuvia, että miten teillä on kiipeilypuut niin hyvän näköisiä! Meillä sai heittää puusta muutaman osan pois jo 6kk käytön jälkeen ja näin 1,5v vanha puu on lähes revitty kappaleiksi ja ihan järkyttävän näköinen. Ihme, että edes pystyssä. Ja oli vielä niitä kalliimman pään puita. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, meidän puut on kyllä ihan kauheassa kunnossa :D Olisivat jo lentäneet pihalle, jos olisi varaa sijoittaa uusiin. Ja kyllä meilläkin rallataan - siinä ei vain pysy kamerakaan mukana ;)

   Mutta täytyy kyllä sanoa, että näillä on ihan täydellinen energiataso meidän makuumme :)

   Poista
 3. Hihii, Pandora ja Hime harrastaa samaa olkapääkiipeilyä ;)

  VastaaPoista