maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kevät keittiössä


Kuten aiemmin mainitsinkin, halusin tänä vuonna vaihtaa keittiömme värimaailman pääsiäisen edellä keltaiseksi. Sain viimevuotisilta pääsiäisvierailta niin kivoja keittiötekstiileitä, että olisi ollut synti jättää ne kaappiin pölyttymään.

Postauksen kuvat eivät anna keltaisen sävystä todellista kuvaa - todellisuus on lähempänä sitruunankeltaista kuin tuollaista kaksi vuotta jääkaapissa lojunutta sinappia. Vaan kerropa se kameralle huoneessa, johon ei juurikaan pääse luonnonvaloa... ärsyttävää.


Yllänäkyvät keittiöpyyhe ja kananmuna-/leipäpussukka ovat siis niitä lahjoja, patalapun ostin itse tänä vuonna ja pupuliini on suolasirotin, kirppislöytö muutaman kuukauden takaa.


Lisää lahjuksia: yllä näkyvät kauniit Pentikin lasimunat ja alla oleva H&M:n kynttilä. Kyllä makuni näköjään kotipuolessa tunnetaan, kiitosta vain sinne päin!


Posliinipupu on toinen kirppislöydöistäni ja sen sisään ajattelin ujuttaa jokusen pussillisen pääsiäisnameja, jahka tuo meillä päin jo kauan odotettu juhlapyhä joskus suvaitsee saapua.


En oikeastaan edes tiedä, miksi pääsiäinen on itselleni niin kovin tärkeä. Ehkä se liittyy siihen, että lapsuudessani tykkäsin askarrella kaikennäköistä ja pääsiäinen oli joulun ohella toinen suurista askartelusesongeista. Lisäksi oli lomaa, pääsiäiskukkia, herkkuja ja koristeita kodin täydeltä. Leppoisaa yhdessäoloa ja parhaimmillaan vielä kaunis kevätsää ulkoilla.

Ehkä mulla on jokin sisäsyntyinen tarve yrittää tuoda jotakin samanlaista tunnelmaa omaankin kotiini. Omalla tavallani.


Yellow energizes - indeed!

2 kommenttia:

  1. Oletko itse valmistanut tuon näkkärin? Jos olet, niin millaisella reseptillä? Olen muutamaan otteeseen yrittänyt enkä ole saanut "taikinaa" pysymään kasassa vaan saan aina pellillisen muruja....

    VastaaPoista
  2. Joo :) Yritän postata reseptin lähipäivinä!

    VastaaPoista