tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuodenvaihteen viikkiytyminen


 Hyvää alkanutta vuotta 2013 kaikille!

Toivottavasti ootte täysissä sielun ja ruumiin voimissa! Edes jotakuinkin. Itselläni on ainakin ihan loistava olo ja uusivuotemme oli varsin onnistunut, vaikka sorruimmekin ns. viikkiytymiseen.

Tai ehkä juuri siksi.

Lenkitimme koirat hyvissä ajoin ja vietimme alkuillan kotona. Koristelin ruokapöytämme jo edellisiltana teeman mukaisesti.


Minusta uudenvuoden pöydän kuuluu olla säihkyvä: paljon blingiä ja hopeaa. Tiimarista löytyi juuri parilla eurolla juuri sopivia juttuja siihen tarkoitukseen, eli hopeista tähtinauhaa, ripustettava lumihiutaletta muistuttava foliopallo ja hopeanauhakierteestä muodostuva kuusi. Lisäksi ripottelin pöydälle tina-hevosenkenkiä ja pieniä itse taittelemiani origamitähtiä (simppeli taitteluohje täällä) sekä tulostin(!) ja leikkelin pöydälle netistä löytämiäni kellotaulujen kuvia muistuttamaan lähestyvästä keskiyöstä. Näytti mielestäni aika kivalta, etenkin pienen ledivalosarjan tähdittämänä!
Uudenvuoden aaton ruuat noudattelivat niinikään vanhoja perinteitä.Salaatteja oli tosin tänä vuonna tarjolla hieman useampia: perinteisen peruna- ja juuresversion lisäksi pöydästämme löytyi myös sieni- ja katkarapusalaattia.
 Päällekin eksyi hiukan blingiä.Myöhemmin jatkoimme kävellen kurssikaverini luo juhlistamaan vuoden vaihtumista, puolen yön aikaan ulos raketteja katselemaan ja sieltä vielä toisen kurssikaverini luo. Iltaan mahtui hyvää ruokaa, sopivasti juomaa,  Aliaksen peluuta, Singstarista haaveilua, vesisadetta ja kastuneita kenkiä, 


Loppuyöstä kävimme vielä tukemassa Viikin paikallista baaria ja viihdyimmekin siellä pilkkuun asti. Tutustuimme loistotyyppeihin ja oli kaikin puolin hauska ilta. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita, kuten huomenna alkavaa parin viikon työrupeamaa.

Rentouttavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti