maanantai 7. tammikuuta 2013

Back to pink


Viikonlopun aikana hyvästelimme joulun ja vaihdoimme tuttuun, turvalliseen pinkkiin. Kissat olivat tosin päätöksestä eri mieltä ja yrittivät kaivella koristeita esille laatikoista vielä useaan otteeseen, ennen kuin saimme kiikutettua ne varastoon. Kaikista poroista en kylläkään malttanut vielä luopua, mutta eiväthän ne pakosti liity jouluun...? Hihi.

Eilen me puolestaan käytiin hiukan aleostoksilla ja onnistuttiin kerrankin pitäytymään puhtaasti vähintään -50% aletuotteissa. O tarvitsi uudet kengät ja minä uuden laukun. Lisäksi oli tarkoitus hyödyntää Pentikin lahjakortti pois kuleksimasta. Löysin kivan laukun heti toisesta kaupasta, mutta päätin, että katson kuitenkin vielä muut kaupat läpi ennen päätösten tekoa. Samoin Pentikiltä löysimme viimein haluamamme, mutta päätimme noukkia kyseisen esineen kannettavaksi vasta pois lähtiessämme. Vaan kuinkas sitten kävikään...

Kierroksen puolivälissä kävimme äkillisestä päähänpistosta syömässä Fonda del Solissa. Ei ollut kyllä huono valinta alkuunkaan!



Oma annokseni: kanaa, paprikakermakastiketta ja lämpimiä kasviksia.


O:n annos: kanaa, paholaisenhilloa, aurajuustokastiketta ja valkosipuliperunoita.

Tykättiin molemmat kovasti niin paikan ruuista, kohtalaisesta hintatasosta kuin nopeasta ja asiallisesta palvelustakin. Tullaan varmasti käymään tuolla jatkossakin!

Ruuan jälkeen Pentikille suunnattuamme oli haluamamme tuote tietenkin myyty loppuun. Samoin laukkukauppani oli ehtinyt sulkea ovensa. Niin tyypillistä. Jäin siis ilman kumpaakin juttua, joita olin lähtenyt hakemaan.

O sentään löysi kenkänsä.

 ... jotka Undon oli tietysti pakko tulla hyväksymään...



Lisäksi herra osti pari uutta paitaa.



"Jos haluat osallistuvan kissan, ota itämainen...", vai miten se nyt menikään...


Itselleni löysin Spirit Storesta kivat Sisters' Pointin pökät, joissa on tuollaisia keinonahkapaikkoja ja itse asiassa samantyylisen hameenkin. Saattavat kyllä näin tarkemmin tutkailtuna olla melkoiset koirankarvankerääjät, mutta muuten tykkään!


Lisäksi samasta paikasta löytyi nätti paljettikauluksinen pinkki toppi. Kaikki hyvin alennuksin! Pientä lohtua kaihertelevalle mielelle.

Tänään mulla oli töistä vapaapäivä, eli sain viettää pidennettyä viikonloppua. Oon nyt siis pari viikkoa eräällä pieneläinklinikalla lomatuuraajana, mutta tänään siellä olikin täysmiehitys, joten mua ei tarvittu.

Oon ottanut rennosti: lueskellut blogeja, hengannut kotivaatteissa ja kertaillut hiukan pieneläinten sisätauteja. Tein nimittäin syksyn ensimmäistä tenttiä varten taas tällaiset muistikortit tärkeimmistä sairauksista ja niiden hoitoperiaatteista.


Ei tosin ollut toivoakaan, että olisin ehtinyt näitä silloin käyttää. Onneksi nyt löytyi aikaa, sillä varsin tehokkaasti tuntuu muisti jälleen kadottaneen nämäkin asiat tiedostoistaan.


Alla näkyvän videon myötä toivottelen kaikille taas mukavaa alkanutta viikkoa. Videon alussa siis kutsun Utua nimeltä ja se vastaa kutsuuni omaan hurmaavaan, itämaiseen tapaansa. Harmi, että loppupätkän kehräysääni ei sitten nauhalle enää tallentunutkaan.



8 kommenttia:

  1. Mulla oli just systemaattisen farmakologian tentti ja käytin kans noita muistikortteja lääkeaineiden opetteluun, muistaakseni bongasin idean täältä sun blogista.. :)

    Ja ihana tuo video! ♥ Meidän mettis kurisee ja hurisee vaan(harvoin maukuu kunnolla), mutta abysta lähtee sitten selvästi enemmän ääntä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, että korttivinkistä on ollut hyötyä! :) Kävin visiitillä sun blogissa (ihania kynsiä, ai että <3) ja stalkkasin heti tietysti kaikki kissajutut :D Tuli mieleen, että ois kiva kuulla, minkämoinen ääni abysta lähtee - sehän tosiaan oli toinen vaihtoehto meidän rotulistalla itskujen rinnalla :) Sanotaan, että niillä on yhtä paljon asiaa, mutta kauniimpi ääni. Ois kiva kuulla, millaista linnunsirkutusta se sitten on! :D

      Poista
    2. Voisin vaikka laittaa videon blogii tässä jossain vaiheessa! Meenkin heti kattomaan josko mulla löytyis sopiva video jo valmiiks.. :)

      Poista
    3. Mahtavaa! Tahtoo ehdottomasti nähdä/kuulla! :)

      Poista
  2. lisää tällaisia videoita~

    Joo, eivät porot, varsinkaan pentikin porot, ole vain joulua varten. Keväällä ne voivat ihan hyvin olla peuroja tai kauriita... jolloin jouluisuus ainakin hieman katoaa. Ja ihan nättejä ne ovat itsellänikin olleet vaaleanvihreän ja pinkin seassa. Kynttilänkin taisin vaihtaa viime vuonna vaaleanvihreäksi. Eikä jouluisuudesta ollut tietoakaan etenkin kun vielä laittoi isomman poron rinnalle pienemmän "vasan". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoita on itse asiassa pari jemmassa, voisi vaikka julkaista ne tässä lähitulevaisuudessa :)

      Kiitti vertaistuesta tuossa poroasiassa! :D Mullakin on itse asiassa juuri Pentikin isompi ja se pienin poro rinnakkain vastaavalla tavalla lipaston päällä (tässä postauksessa näkyvähän on feikki) :) Mustakin ne henkii enemmän ehkä talvisuutta kuin jouluisuutta.

      Poista
  3. Ihania nuo teidän kissat :) Paljon lisää videoista!
    Minkä rotuinen teidän nuorempi kissa on, niin sievä kaveri että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissut kiittävät :) Täytyypi yrittää! Balineeseja ovat molemmat :)

      Poista