keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Poikien välisestä ystävyydestä

"Lisää videoita" kuului toive ja täältähän pesee! "Painimatsi""Isoveli pitää huolta"


Utu on ottanut "veljensä" (ei biologinen veli, mutta sukua kuitenkin) hyvin vastaan, kuten videoilta käy ilmi. Taikkis kelpaa painikaveriksi yhä harvemmin, kun on omanlajista seuraa. Samoin erinäiset tihutyöt, kuten kaihdinten naruissa tai verhoissa roikkuminen ovat väistyneet mielekkäämpien leikkien tieltä. Hyvä päätös kertakaikkiaan tämä pikkukissun hankinta. Eikä vähiten siksi, että saimme samalla todellisen, minikokoisen kehruujerryn seuraksemme. Pennun lempipaikka on mahdollisimman lähellä ihmistä. Nytkin tuossa jalkojeni päällä. En tiennyt, että on tällaisia kissoja. Meillä on käynyt mahtava tuuri, kun ollaan saatu kaksi näin loistotyyppiä! Ihan erilaisia, mutta niin rakastettavia. 

Meidän Mäyky ja Rääky.

Pentukin on saanut nyt vihdoin lopullisen nimensä. Kauan siinä menikin. Voin vinkata, että pikkuherra on nimetty ulkonäkönsä perusteella erään fiktiivisen hahmon mukaan, joskin nimi on muunnettu suomenkielisempään kirjoitusasuun. Arvatkoon, ken keksii!

En ole varma, olenko muistanut suositella blogissani lämmintä lampaantaljaa eläinten makuualustaksi, mutta teen sen nyt. Tuon omamme päällä on nukuttu niin paljon, että huomasin eilen karvojen menneen ihan lyttyyn ja kimpuiksi. Nopea käsittely koirien karstalla pelasti kuitenkin tilanteen ja talja on jälleen kuin uusi. 

Ihan must hankinta kissaperheisiin! Ja ööh, koiraperheisiin?!


 Good night, sleep tight!


15 kommenttia:

 1. Söpöläisiä <3

  Ja nimi.. yritin keksiä jotain, mutta en keksi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva että joku on edes miettinyt! :)

   Poista
 2. ois kiva nähdä videota kisuista ja koirista yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää ikuistaa joku hetki filmille, kiitti ideasta! :)

   Poista
 3. Vooi niin liikuttavia nuo yhteiskuvat! Onnellinen eläinperhe (:

  Miten opiskelut ovat eläinlääkiksessä alkaneet tauon jälkeen? Millaisia kursseja teillä on luvassa keväällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelut jatkuu vasta ensi viikolla ja yritän ehtiä kirjoitella yhteenvedon menneestä opiskelusyksystä tuossa viikonlopun aikana :) Nyt olen siis ollut vaan töissä. Kevätpuoliskolla on luvassa anestesiologiaa ja tehohoitoa, lisääntymistiedettä sekä tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoitoa.

   Poista
 4. Hihi varsinkin noi viimeset karvakasakuvat on kyl tosi mainioita!

  Olipas jotenkin vaikee tää nimijuttu.. Mikki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Taikkiksen oli pakko vielä ängetä samaan, onnelliseen kasaan :D Hyvä arvaus, huomaa, että vinkit menivät ainakin perille ja ulkonäöstäkin on ehkä vedetty jotain johtopäätöksiä! Korvien kokoon ja muotoon tuo nimi näet olennaisesti kytkeytyy. Mutta väärä fiktiivinen hahmo tosiaan tällä kertaa :P

   Poista
  2. No pitää kokeilla vielä, kun ei muut yhtään yritä! :D

   Joda? :>

   Poista
  3. Oho! Sieltähän se tipahti ilmoille! :D Onnittelut oikeasta vastauksesta! Lähetän paljon virtuaaliruusuja ja muitakin kukkia! :D

   Ihan Yodan korvathan tuolla on, pikkuäijällä :)

   Poista
  4. Hihii jee! :)

   Kieltämättä kun se tuli mieleen, mietin et oon ehkä jopa yllättynyt jos ei oo toi! ;D

   Poista
 5. Atlaksen pussukkaan mahtuu mukavasti kaksi itista <3 Meillä pussukasta pursuaa coonia joka puolelta.
  Ihana Taikkis luulee olevansa kissa :) Vai kissat koiria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin toistaseks! Pahoin pelkään, että tilanne muuttuu jahka pikkujätkä venäyttää hiukan mittaa :) Mä luulen, että Utu luulee olevansa koira - no, ainakin ennen pennun tuloa luuli. Taikkis ei tee eroa ihmisten, kissojen ja koirien välillä, se rakastaa yhtä lailla kaikkia :)

   Poista
 6. Mä oon kans miettiny tota nimeä, tai pikemminkin vaan oottanu millon kerrot sen kun oon niin huono arvaamaan.. :D Ja itelle ei ois tullu mieleenkään hankkia kissoille lampaantaljaa, mutta nyt kun mainitsit sen niin vaikuttaa kyllä tosi hyvältä makuualustalta. Pakko hankkia meillekin semmonen!

  Laitoin muuten just blogiin ääninäytteen abysta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kävinkin heti kurkkimassa ja kommentoimassa! :D Ei kyllä yhtään vähentänyt mun ihastusta abyja kohtaan - ihana pieni ymmyrkäsilmäinen elohiiriotus ja hassu vieno ääni <3

   Kannattaa kyllä kokeilla tuota taljaa! Musta se on myös kivan näköinen sisustuselementti.

   Poista