sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sunny SundayTänään me päätettiin saada aikaan jotain. Tehtiin aamupalaksi lämpimiä voileipiä ja suunnattiin Vantaan Tammistoon, Hobby Hallin ja Stockmannin outletteihin. Ensimmäiseen meillä oli ihan asiaakin: kävimme kotiuttamassa sieltä pitkään etsinnässä olleet pinkit paneeliverhot olohuoneeseen. Stockalle piipahdimme ihan uteliaisuudesta ja paikka oli kuin hävityksen jäljiltä. Kielisopasta päätellen siellä penkoivat rekkejä kilpaa venäläiset, virolaiset ja maahanmuuttajat ja vaatteita lojui kaikkialla. Sisustustuotteita ei sen sijaan näkynyt nimeksikään. Olimme jo matkalla kohti ulko-ovea, kun silmiini osui pinkki pitkä huppari. Ihan täydellinen koirien ulkoilutukseen ja hintaa kaikkien alennuksien jälkeen vain 14e! Mukaanhan se sitten oli napattava, vaikka yritänkin nyt säästellä rahojani kodin rakentamiseen.

Iltapäivällä sää oli mitä mainioin, joten päätimme suunnata Lintsille.


Uusi huppari pääsi heti käyttöön, vaikkei sitä lämpötilojen puolesta ehkä olisi tarvittukaan.
O herkutteli, mä sain vain tyytyä katselemaan vierestä.


Lintsi on Särkänniemeen tottuneelle siinä mielessä kivempi, että sinne pääsee ilmaiseksi sisään.Yksi laite oli kuitenkin pakko testata ja päädyimme hurrrrjaan Hurjakuruun. Joskus muksuna oli tärkeintä päästä kokemaan mahdollisimman monta laitetta ja etenkin mahdollisimman monta pää-alaspäin-kokemusta. Nyt sitä on tullut sitten niin mukavuudenhaluiseksi, että nuo vetkuttimet kiertää mieluiten mahdollisimman kaukaa ja tyytyy vain nautiskelemaan tunnelmasta.


O:n toinen jätski. Kuka enää uskoo, että meidän jätskikonetta olisi hankittu mun jätskinhimoihin? Haha.

2 kommenttia:

 1. Nam nam noita jätskejä! En ookaan ollut lintsillä yli 10 vuoteen, olikin kivannäköisiä uusia vempaimia, ja Ben & Jerry's jäätelökiska, apuva!

  Millon muuten O saa tietää pääsykokeensa tulokset?

  PS: kivannäköisiä vaatteita sulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sai tietää ja niinhän siinä kävi, että ns. inessä ollaan! :))) Kiitti! :)

   Poista