maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hehkutihehkuti


Niinhän siinä sitten kävi, että ns. inessä ollaan! Voi miten onnellinen mä toisen puolesta olenkaan! O on täällä pääsykokeesta asti etsiskellyt netistä oikeita vastauksia kemian tehtäviin ja jännännyt, miten käy.

Samalla tuntuu, että tämä on voitto myös mulle - olenhan mä tässä syksystä asti koittanut tsempata ja jeesata O:ta eteenpäin. Toisaalta olen kokenut välillä huonoa omaatuntoa, kun ns. mun touhottamat jutut, kuten teurastamoharjoittelu, Espanjan työharjoittelu ja eräs nimeltämainitsematon muutto Viikkiin pitivät herran poissa kirjojen äärestä.

Turhaan kuitenkin murehdin. Hard work always pays off!Typerästi hymyillen,
tulevan AMK-insinöörin tuleva ELK16 kommenttia:

 1. Onnea kovasti O:lle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea hirmuisen paljon O:lle! :) Kun olen tätä ihanaa blogiasi seurannut jo vuosia tuntuu tosi hyvältä lukea täältä kaikkia tosi hyviä uutisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihanasti sanottu <3 Kiitos :)

   Poista
 3. Vau!! Hienoja uutisia! Onnea täältä Savon suunnalta!
  -Anne

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Tsemppiä kummallekin opiskeluun. :>

  VastaaPoista
 5. Upeeta! Onnittelut O:lle!!! :)

  VastaaPoista
 6. Heips! Nyt menee kyllä lennokkaasti ohi aiheen, mutta: kun pääsit elukalle opiskelemaan, niin mitä kautta sait hankittua kämpän itsellesi ja minkälaisen? :) Itsellä edessä muutto opiskeluiden vuoksi Helsinkiin syksyllä, ja tässä on kovasti pähkäilty, mistä kaikkialta sitä asuntoa voisi vielä etsiskellä... Kiitän suuresti jos sinulta löytyy aikaa vastata! :)

  Ja paljonpaljon onnea O:lle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HOAS:n kautta sain ja sinne kannattaakin nyt tältä istumalta laittaa hakemus menemään, jos mielii syksyksi kämpän saada. Vieraspaikkakuntalaiset kyllä pääsääntöisesti saavat, kunhan ovat ajoissa liikkeellä :) Kannattaa huomioida myös HOAS:n Espoon ja Vantaan pienkaksiot, etenkin jos on eläimiä.

   Tietyillä kouluilla on sitten omia asuntoja vuokraavia tahojaan, esim. Helsingi Yliopistolla osakunnat. VVO:lta löytyy myös edullisia kämppiä, mutta sinne päin kannattaa itse olla aktiivisesti yhteydessä ja ilmaista kiinnostuksensa vapaana olevista asunnoista. Jos on valmis ottamaan kämpän mistä tahansa Helsingin kaupunginosasta, myös kaupungin kämpän voi saada melko nopeasti. Sitten on tietysti vielä yksityiset, joiden hintataso on melko korkea, mutta löytöjä saattaa tehdä. Tsekkaa ainakin Lyyran asuntotarjonta ja vaikkapa Tori.fi. Noihinhan voi jättää myös oman "halutaan vuokrata" -ilmoituksen.

   Tsemppiä asunnonhakuun ja tervetuloa Helsinkiin! :)

   Poista
 7. Tosi paljon onnea O:lle! Ihana lukea aina tästä blogista iloisia uutisia. :) Mitä kautta te muuten ekan kerran tutustuitte toisiinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu :) Tuolla kotikaupungin hoodeilla tavattiin, yhteisten kaverien kautta.

   Poista
 8. Onnea O:lle opiskelupaikan johdosta ja sinulle onnea opintoihin! Blogisi on muuten aivan mielettömän hyvä ja sinulla on aina hyviä neuvoja ja vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O kiittää onnitteluista ja minä ihanasta kommentista, kiiiitos :)

   Poista