maanantai 9. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä
Olipa rentouttava viikonloppu kotipuolessa! Tuli nähtyä kavereita, pyörähdettyä kotikaupungin yössä ja vierailtua tuttavaperheiden mökillä. Tai oikeastaan mökeillä. Sanaan pihapiiriin oli rakennettu useampi mökki, puusauna ja savusauna, jotka henkivät menneiden vuosien tunnelmaa ja pursuilivat vanhoja tavaroita. Maalaisromantikon unelma!

Oli kyllä outoa olla liikkeellä ilman koiria. Sitä on niin tottunut kahteen näkökentässä pyörivään karvahyrrään, että ilman on vaikea olla. Sitä paitsi kaikki vanhempiani ja tuttavaperheitämme myöten tuntuivat pettyvän, kun mä saavuinkin yksin. Noita koiria ne olivat ikävöineet, mutta joutuivatkin mokomat tyytymään vain muhun. Haha.

Kiva oli kuitenkin palata sieltä pikkukaupungin kuhinoista omaan rauhalliseen pikku elämään ja paikkaan, joka päivä päivältä tuntuu enemmän ja enemmän kodilta. Töihinkin menin tänään erityisen mielelläni. Mun hyväntuulisuudelle on toki tällä kertaa ihan erityinen syykin, mutta siitä tarkemmin sitten, kun asiat varmistuvat. Nyt toivottelen vain mukavaa alkanutta viikkoa ja palaillaan ehkä jonkun oikean asian tiimoilta seuraavalla kertaa!


6 kommenttia:

 1. Tää on niin jännää kun sulla on aina välillä tollasia salaisia onnentuulahduksia, joista et kerro heti. :D
  Koiranpentu, uusi asunto... mikäköhän seuraava vois olla.. et kai vaan oo raskaana?! (vitsi vitsi.. vai??) ;)

  Ja hitsin ihana mökki. Tollanen tilava ja iso piha ja kaikki.. oma järviranta vain puuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä pelkäsin, että se ärsyttäisi joitakin kovasti :D Ja ei, ei tarvitse pelätä, että oisin raskaana :D Ei ihan niiiiin jymyjuttu ;)

   Oli tuolla mökillä järvenrantaakin, ei vain tullut käytyä siellä kuvailemassa (outoa mulle) :)

   Poista
  2. ... en ollut lukenut tätä vastausta vielä kun luin seuraavan postauksen otsikon. Ahahaa :D

   Poista
  3. Haha, taisit pelästyä :D

   Poista
 2. Tosi ihanan näkönen mökki !(=
  Haastin sinut : www.prinsanton.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pitääpä käydä kurkkimassa :)

   Poista