tiistai 24. heinäkuuta 2012

Purrrr
Life as we know it - over. Kissa on saapunut.

Ja me ollaan ihan rakastuneita.

Käytiin hakemassa poika Keravalta, jonne kasvattaja sen toi. Alkuun pentu arasteli uutta kotiaan ja pakeni nurkkaan kyhjöttämään, mutta pikku hiljaa on pientä rohkaistumistakin alettu havaita: ensimmäiset kehräykset ja itämaisille tyypilliset juttelut ovat kajahtaneet ilmoille, onkilelulla on leikitty ja kiipeilypuu tsekattu.


Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että pentu on todella hellyydenkipeää ja sylissä viihtyvää sorttia. Otimme jopa torkut kylki kyljessä. Koiria vielä vähän pelätään, mutta ehkä se siitä, ajan kanssa. Ei kai sitä vielä ensimmäisenä päivänä voi kaikkeen riittää uskallusta.


Tänään saapui myös viikko sitten tilaamamme sisustustarra makkariin. Tykkään kovasti! Vaan mitä pidemmälle sisustus etenee, sitä enemmän inspiroidun keksimään uutta.


Iltapalaksi paistoimme tämän kesän ensimmäiset kanttarellit, jotka sain viikonloppuna kotipuolesta mukaani. 


Ensimmäiset kanttarellit kuuluu meillä syödä ruisleivän ja parin hikoilevaksi lämminneen edamsiivun välissä.


Mikälie karppipaahtoleipä ei toiminut lainkaan yhtä hyvin.


Kuva-arvoitus postauksen kuvassa näkynyt harmaa pehmoinen karva oli tosiaan tuota kiipeilypuun päällystettä, jos joku jäi sitä ihmettelemään. 


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Huomenna mulla onkin yksi mammalomapäivä töistä. Saadaan jatkaa rauhassa tätä tutustumista - puolin ja toisin.


12 kommenttia:

 1. Hihii, heti tekisi mieli varastaa omaksi :) Meidän siamilainen on sen verran rakastavaa sorttia, että nukkuisi mielellään omistajan naamalla jos vain annettaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! :D Kyllä vain ovatkin seurallisia <3

   Poista
 2. Oi, tuli ihan mieleen se kun oma pikku karvapallo oli juuri tullut uuteen kotiinsa. Täälläkin torkuttiin heti vierekkäin, ja se on kyllä jotain maailman suloisinta.. :)

  En olekaan ennen kommentoinut, vaikka olen blogiasi jo hyvän aikaa seuraillut. Innolla odotan jo seuraavia postauksia ja kuvia uudesta tulokkaasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntuu, että koiranpennun kanssa on mennyt paljon kauemmin, ennen kuin sitä läheisyyttä haetaan :) Kiva kun uskaltauduit, kuvia on varmasti luvassa jatkossakin!

   Poista
 3. oi, ihana kissa! itse olen myös haaveillut itämaisesta, mutta koska mulla ei ole muita kissoja, ei kukaan kasvattaja ole innostunut ajatuksesta antaa kisua vain koiralliseen kotiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä meillekin sitä vahvasti suositeltiin, mutta tuntui helpommalta aloittaa ensin vain yhdellä kissalla. Ollaan kyllä mietitty kaverin hankintaa heti, jos vain kaikki tämän yhden kanssa sujuu hyvin :)

   Poista
 4. Onnea palvelusväelle! ;) Kissat on kyllä jotain ihan erilaista kuin koirat, ainakin sen läheisyyden hakemisen puolesta. Tai sitten meidän kissat vain olivat poikkeuksellisen kainalokiehnaajia.

  Miten koirat ovat suhtautuneet kehrääjäkaveriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vain! ;) Joo, oon ollut kyllä todella yllättynyt juurikin tuosta kiehnaamisesta. Iippu ei juuri piittaa (se on tottunut kissoihin edellisessä kodissaan), mitä nyt välillä yrittää vähän Taikkista suojella. Taikkis on ollut ihan megakiinnostunut ja innoissaan, mutta alkaa hiljakseen rauhoittua, kun kissa päästää jo haistelemaan :)

   Poista
 5. Onnea uudesta perheenjäsenestä.

  Mistä tilaset noita sisustustarroja?

  VastaaPoista
 6. Uih, söpöläinen. Onnea perheenlisäyksestä. Joko aikoisit nimen paljastaa? Milloin teet postauksen siitä, että miten tällainen projekti lähti käyntiin ja miten tähän yksilöön päädyttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ollaan häilytty kahden nimen vaiheilla, joten en ole halunnut paljastaa täällä mitään, ennen kuin ollaan varmoja. Voisi kyllä miettiä jotain tuon suuntaista postaustakin, kiitos ideasta! :)

   Poista