sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Viikonloppu kuvin

Perjantai:
 

 
  
 

  

  


(S tuli, käytiin kaupassa, ostin esikon tuomaan vähän kevään tuntua keittiöön, tehtiin jonkinsortin kreikkalaista salaattia, karppiporkkanapiirakkaa ja katseltiin HIMYMiä... lasilintu (2kpl) on joululomalla äidiltäni saatu, pentikkiläinen <3)Lauantai: 

  

  

(Aamupäivällä käytiin kiertämässä vähän seudun second handiloita, kun kerrankin oli auto käytössä - molempien saldo oli aika loistava! Päivällä tehtiin ruokaa, katseltiin HIMYMiä, illalla leffa (My Life In Ruins, perushömppäkomedia), herkuteltiin jne.)


Sunnuntai:   

  

  

 


(Retki Arabianrantaan kera höyryävän tomaattikeiton - ensimmäinen kerta, kun näin meren/jään täällä! Seikkailimme myös Mellunkylään kirppikselle, Malmille kauppaan, liian monta kertaa Länsi-Pakilaan ja Oulunkylään (:D)... Muuten vain yleistä hengailua.)

Fiilis +++ :)

2 kommenttia:

  1. Heippa,

    olen lueskellut blogiasi jonkun aikaa, mutten (muistaakseni) ole koskaan kommentoinut! Tykkään blogistasi, ja mukava lukea opiskelustasi eläinlääkiksessä - itsehän olen neljännen vuoden yleisen opiskelija Oulusta. Ihanan lämminhenkinen blogi, ja vaikuttaa että olet valinnut itsellesi oikean alan:) Mukavaa keväänodotusta!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kaunis :) Kävin vastavierailulla blogissasi ja taisit saada musta myös vakilukijan, vaikutti tosi kivalta! Mielenkiintoista lukea myös yleisen puolen arjesta - jotain tämäntyyppistä blogia olen koettanut etsiskelläkin :) Kiva siis kun kommentoit ja mukavaa keväänodotusta sinnekin päin Suomea! Oulu on varmasti kiva kaupunki, ainakin päätellen siitä kaihosta, millä siellä opiskelleet tyypit kaupungista ja yliopistosta puhuvat :D

    VastaaPoista