torstai 18. helmikuuta 2010

Karppilaskiaispulla

Tällaista tuli kokeiltua kotipuolessa ja ai että, kun oli hyvää, vaikkei tuo ulkonäöltään ehkä ihan tavisversiolle pärjääkään :)

Pohjana oli makea muunnelma minuuttisämpylästä, johon (1 kpl) tulee:

Minuuttipulla
1 rkl sulatettua voita
n. 1,5 dl mantelijauhetta
1 kananmuna
makeutusainetta oman maun mukaan (kannattaa maistella!)
mausteiksi pullamausteita eli kardemummaa ja kanelia

Täyte: 
makeutusaineella (ja vaniljauutteella) maustettua kermavaahtoa
kuningatar- tai muuta marjapilttiä



Aineet sekoitetaan pienessä jälkiruokakulhossa, pinta tasoitetaan lusikalla ja seosta mikrotetaan täydellä teholla noin minuutti. Sitten pulla kumotaan leikkuulaudalle, annetaan kuivahtaa hetken aikaa, halkaistaan ja täytetään. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti