tiistai 29. joulukuuta 2009

Joulunalusaikaa

Eipä ole pitkään aikaan kerinnyt tännekään kirjoittelemaan, on ollut niin paljon kaikkea muutakin eikä mulla ole täällä edes omaa konetta, jota käyttää.

Tässä kuitenkin joulunalusaikaa sanoin ja kuvin...Vuosikurssimme pikkujoulut torstailta ennen lähtöäni... vipukkasekoitus ei oikein arvostanut soitettua musiikkia... Iippu oli myös mukana.Täältä lähdettiin hiukan haikein mielin... Kiitos kurssikaverille, jonka kyydillä pääsin lähes kotiin saakka - eräälle huoltoasemalle, jolle sitten auto jäikin jarrujen jumiuduttua.

Viikonloppu ja joulunalusviikko sisälsivät mm. viihteellä piipahtamista,


Kauneimpia joululauluja pienessä tunnelmallisessa kyläkirkossa...
... jouluostoksia, leipomista...... vanhojen kaverien tapaamista......kukka-asetelmien näpertämistä......paljon lunta ja ihania lenkkeilytunnelmia......siivousta ja koristelua (päävastuu lankesi minulle, koska äidilläni on selkä rikki...)(alin kuulemma äitini tämänvuotisia "pakko saada" -hankintoja, mistä lie mullekin moisia villityksiä sisustustavaroiden suhteen välillä tulee ;) )
Näitä valopalloja askartelimme pari vuotta sitten porukalla...Aatonaattona paistettiin perinteiden mukaisesti kinkku...ja tuotiin kuusi sisään...Lisäksi annoin kotiväelle pari lahjaa hieman etukäteen...
(en ole ainoa, joka perheessäni viehättyy lasisista joulupalloista ja -koristeista)...ja viimeisimpänä kuvat koko perheestämme pieniin jouluisiin kehyksiin sovitettuina. Etenkin tämä aiheutti saajassaan ilmeisen ilahtuneen - jopa liikuttuneen reaktion :) Kaikki kuvat olivat siis menneeltä vuodelta 2009 ja ideana oli, että nämä voisi aina vuosittain päivittää ja kaivaa esiin joulun kynnyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti