keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vielä on SAIMia jäljelläMiksiköhän mulla nykyisin alkaa aina soida päässä joku suomalaisen iskelmän semikyseenalainen lahja ihmiskunnalle, kun pitäisi otsikko keksiä? Pääsette jakamaan mun sekoamiseni parhailta aitiopaikoilta.

Te innostuitte kommentoimaan, mä innostuin postailemaan, vaikka mun oikeasti kannattaisi varmaan olla pänttäämässä SAIM:n (Small Animal Internal Medicine) maksatauteja.


Onneksi mun prujupinoni on kuitenkin huvennut jo siihen pisteeseen, että lukematta on enää yksi ainokainen ja oikeanpuoleisessa kasassa kaikki kertaalleen ryvetyt. Huomenna on luvassa infernaalista kertausta. Pieni tauko siis sallittaneen?

Ei mulla tästä päivästä kyllä  mitään kovin jännittävää sanottavaa ole. Yllänäkyvästä syystä. Jaanpa kuitenkin muutaman kuvan.


Undo on ahkera opiskelija: se osaa jo tunnistaa otollisimmat hetket kynien ja kumien varastelulle sekä pureskelulle. Lisäksi oma itämaan tietäjämme on oppinut, että vaikka ympärillä olisi metrikaupalla sänkyä tai sohvaa käytettävissä, on rapisevien prujujen päällä, tenttistressissään hikoilevan opiskelijan kainalossa se paras paikka pienen kissan nokosille.

Sitä ei voita edes O:n koululaukun houkutteleva suojaisuus - tosin pitäähän sekin käydä tarkistamassa aina aika ajoin.


Kouluiässä sitä aletaankin jo olla - ainakin vaihtuvista hampaista ja sen hengitykseen luomasta viehkeästä odööristä päätellen.


Taikkis juoksee.

Iippu koomaa.


O tietää, mitä kautta tie pänttäävän tyttöystävän sydämeen käy.

Vai olisiko vain lunastanut puhtaan omantunnon, kun häipyi approon ja jätti mut pänttäämään? Peijakas.

Valitsinko sittenkin kouluni väärin? 
;)

6 kommenttia:

 1. Ehkä et osaa arvostaa itse tuota tentteihin lukemista, mutta itse haluaisin jo päästä opiskelemaan jotain kunnon alaa ja pänttäämään. :D Työelämä duunarina työpaikassa jossa ei viihdy on saanut taas ajatuksen eläinlääkikseen hakemisesta heräämään. Hammaslääketieteellistä olen myös harkinnut ja viime keväänä sinne hainkin, mutta en päässyt. Mitä enemmän pohdin asiaa niin sitä enemmän olen sitä mieltä, että kyllä ne eläimet taitaa kuitenkin olla enemmän mun juttu. Ja tää sun blogin lukeminen saa myös hyvälle tuulelle ja saa ajatukset heräämään, että ehkä kannattaa ottaa se riski ja hakea vaikka Helsinkiin muuttaminen kyllä tällä hetkellä on viimeisenä mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä tiedän kyllä tuonkin tunteen, kun sen kanssa pari vuotta painiskelin itsekin :) Opiskelu on kivaa ja täällä etenkin - jahka materiaalin ja sen parissa käytettävän ajan suhde vain olisi kohdillaan! Nyt se ei sitä ollut...

   Ja älä yhtään emmi Helsinkiin muuttamista! Mulla oli tosi pahat ennakkoluulot kaupungista, mutta olen viihtynyt todella hyvin. Asennekysymys, pitkälti ;)

   Poista
 2. Toivottavasti tentti menee hyvin!
  Voit hakea lohtua vaikka siitä että täällä yksi pitkäaikainen lukija aina odottelee innolla sun uusia postauksia.
  Ja kun itsellä tuntuu vaikealta ja pitkältä tieltä päästä sinne eläinlääkikseen, niin aina tulee super hyville fiiliksille kun jotain kerrot opiskeluistasi. Ja siis ihan mitä vaan.
  Kiitos siitä ja voima haleja netinvälityksellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla ja kiitos tsempeistä, tällä hetkellä ne tulevat kyllä tarpeeseen! :) Minäpä yritän kertoilla!

   Poista
 3. Hei,

  Päädyin blogiisi kun etsin Googlen avulla suomeksi tietoa Echinococcus granulosuksesta :D
  Tosi kiva blogi sinulla! Muistan nyt, että olenkin vieraillut täällä aiemmin, vuosi-pari sitten. Mielenkiintoista oli nyt lukea Espanja-postauksiasi, tällä suunnalla kun itse opiskelen. Kiinnostaa, että miten päädyt tänne työharjoitteluun? Onko Espanja tavallinenkin harjoittelukohde suomalaiseläinlääkisläisten keskuudessa?
  Eipä minulla muuta, tämä "yöpänttääjä" lähtee tästä vielä kertaamaan parasiittisairauksia.
  Tsemppiä vaan alkaneeseen lukuvuoteen ja mukavaa syksyä sinne Suomen suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kaikennäköistä :D Täältä ei varmaan irronnut kauheasti tuohon aiheeseen liittyen!

   Ei Espanja sen tavallisempi ole kuin muutkaan maat - itse päädyin sinne ihan vain sillä, kun lomamatkallani satuin bongaamaan eläinklinikan kyltin ja pari päivää rohkeutta kerättyäni uskalsin jopa mennä kysymään harjoittelupaikan mahdollisuudesta :) Tietty päätökseen vaikutti myös mieltymykseni maahan ja helppo asumisen järjestäminen.

   Tsemppiä parasiittien pänttäykseen ja kiva kun jätit kommenttia! :)

   Poista