sunnuntai 7. lokakuuta 2012

After studying all night


Tentti takana, elämä edessä, vai miten se meni. Perjantaisen koitoksen jälkeen lähdimme tyttöjen kanssa kaupungille tekemään muutamia harkittuja ja vähemmän harkittuja halloween-hankintoja sekä istuskelemaan ja juoruilemaan Fazerin kahvilaan, ihan koko viikon edestä.

Uusien hankintojen kunniaksi kaivoin (okei, okei juoksutin O:n kaivamaan) viime vuodelta säästyneet materiaalit häkkivarastosta. Eihän halloweeniin ole enää kuin mitä, kolme viikkoa? Hahah.

Eventti on pukattu ilmoille, muutama rohkelikko on jopa ilmoittanut osallistuvansa ja ai että, miten pähkinöinä taas olenkaan! Mielessä pyörii monta uutta, hauskaa ideaa tarjoiluihin ja itse puitteisiin - pitäähän sitä yrittää laittaa paremmaksi viime vuodesta!

Onneksi Undo on ymmärtänyt tämän ja tekee kaikkensa auttaakseen. No - ainakin itseään.


Äiti, mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Kotiin päästyäni innostuimme O:n kanssa testailemaan noita uusia juttuja ja jossakin vaiheessa tajusimme, että on ehkä hiukan turhan myöhäistä lähteä enää kotipuoleen - etenkään, kun emme olleet tajunneet varata lemmikkipaikkoja etukäteen. Siirryimme siis suosiolla lepomoodiin ja päätimme lähteä liikkeelle vasta tänä aamuna.
Ulkona oli niin ihana ilma, että olisi vain tehnyt mieli kirmata koirien kanssa pitkälle metsälenkille, mutta eipä siinä auttanut muu kuin pakata koko lauma jälleen reissumoodiin. Utusta on muuten kehkeytynyt eritaitava matkalainen: määkyminen jos sitä ylipäätään esiintyy loppuu viimeistään silloin, kun tasainen kyyti alkaa. Olipa kyseessä sitten bussi, juna tai auto.

Kyllähän sen ymmärtää: en mäkään tuollaisessa keikkuvassa boksissa viihtyisi. Saattaisin määkäistä kerran jos toisenkin.

Tampereen päässä pysähdyimme syömään ja ostoksille: oli pakko hankkia huomiseksi kiilapohjaiset korkkarit, joissa toivon pysyväni tavallisia korkkareita paremmin pystyssä ainakin sen aikaa, kun tämä pikku nyytti käsivarsillani lepää:Tämän illan ohjelmaan onkin kuulunut lähinnä voileipäkakkujen tekoa huomisia ristiäisiä varten. Pitäkääpä peukkuja, että saan herran pysymään hiljaisena ja tyytyväisenä!


Ai niin ja se tentti? Mitenkö meni? Sallikaa minun käyttää luonnehdintani apuna röyhkeästi tämän loistavan blogin tarjontaa, johon tuli itseasiassa tutustuttua juurikin torstai-iltana, sopivan hysteerisessä tilassa:

When you think you are ready for the test
When I try to challenge a test question
After studying all night

When people ask if I am getting enough sleep
When you hear that some of your classmates still party on weekends

Ja muuta osuvaa ja uppoavaa:
Trying to do your first physical exam
When you are asked to give a diagnosis
When someone asks why you don't want to be a real doctor
Mondays

 4 years of vet school - suosittelen!

8 kommenttia:

 1. Hehe, ihan loistavia nuo videot! Näin aamuseltaan pitäisi koittaa A:n nukkuessa olla hissukseen ja olisin onnistunutkin, ellet olisi laittanut tuota Mondaysia viimeiseksi. :DD Voi raasua!

  Pahvilaatikko täynnä kaikkea jännää rapisevaa - en ihmettele, että Utu on menossa mukana! Paperipussi on myös sellainen hittilelu, jota kannattaa kokeilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, anteeksi vain - oli pakko laittaa vahinko kiertämään ;D

   Joo ja musta on alkanut tuntua, että mikä tahansa uusi - rapisi, kolisi tai möllötti se vain mykkänä - pitää tsekata ja mahdollisuuksien mukaan pyrkiä hyödyntämään viihdykkeenä ;)

   Poista
 2. Hei :) mikä oli sinun todistuksen keskiarvo yläasteella ja lukiossa? Entä mikä oli matikan, kemian, fysiikan ja biologian numerot? :) Itsellä olisi unelma-ammatina eläinlääkäri ja olis kiva kuulla että mitä sinulla oli numeroina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, enpä nyt ihan desimaalilleen tähän hätään muista, mutta kiitettävä kuitenkin, samoin kuin nuo kaikki mainitsemasi aineet. Riippakivekseni koitui vain se, että olin lukenut lukiossa pääsykokeen kannalta vääriä aineita, joten sain sitten taistella fysiikan, kemian ja bilsan parissa yhden välivuoden :)

   Poista
 3. Hah, kiitos tuosta blogista, aivan hysteerinen!!! Monta kohtaa osui ja upposi :)

  Toivottavasti meni tentti hyvin :)

  Terv. toinen elukkalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikö! :D Niin mahtava!

   Toivon myös, että olisi mennyt läpi, mutta mikään varma fiilis ei jäänyt. Monivalintatentit saattavat olla joskus petollisia...

   Poista
 4. Kiitos uuden seurattavan blogin esittelystä! Piti eilen yhdelta istumalta katsoa koko blogi läpi kun ei naurusta tullut loppua :D Toivottavasti tentti meni hyvin ja ristiäisett myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että blogi löysi lisää arvoisiaan faneja :D Ristiäiset menivät, tenttiä vielä jännitellään. Kiitos :)

   Poista