maanantai 15. lokakuuta 2012

Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr

Olipas taas puuhakas viikonloppu! Tenttiin lukemiset on jälleen käynnistetty - tällä kertaa ilman stressiä, tosin. Mullahan on siis neurologian ja oftalmologian tentti perjantaina - O:lla omia tenttejään tänään, huomenna, ylihuomenna ja torstaina. Ollaan siis tällä hetkellä huikean viihdyttävää seuraa toisillemme.

Neurologia osoittautui yllättävän mielenkiintoiseksi - osaltaan ehkä loistavan opetuksen vuoksi ja virallisia silmätarkkejakin olen joskus haaveillut tekeväni. Se oli tosin ennen kuin olin kuullut, millainen työtapaturmariski etenkin isojen, vahvaluontoisten koirien silmiin tuijotteluun saattaa joskus sisältyä... Mitä luultavimmin mahdollinen erikoistumisalani ei kuitenkaan tule olemaan kumpikaan näistä.

Ootteko muuten jo ihan kyllästyneitä kissakuviin? Ei auta, täältä pesee!


Jos itämaista kissaa myytäisiin metritavarana, olisin saattanut jättää 20 cm ostamatta, niin että mahtuisi itsekin sohvalle! ;)


Perjantai-iltana pakenin lukuluolastamme tyttöjä moikkaamaan. Ohjelmaan kuului ihkauusien kirran settien korkkaus ja ompelutreenit hyvässä seurassa. Kiitokset vain vanhemmille tuleville kollegoille - päiväysvanhat lankanne ovat päässeet hyvään käyttöön! ;)

(c) N. O.
Lauantaina me puolestaan lähdettiin O:n kanssa Malmilla käymään. Tarkoituksena oli metsästää mustia lautasia halloweeniksi, mutta nähtävästi musta ei kuulu tämän hetken trendiväreihin kattauspuolella. Sen sijaan mukaan tarttui pari pientä tuliaista kummipojalle (apua, mun silmät ovat alkaneet nyt rekisteröidä kaikkia vauvajuttuja...).

 Ja näin meillä Viikissä...
... :D Välillä mä kyllä huomaan miettiväni, että Vantaako se ghetto oli... ja ikävöin mun vanhaa kotia.

Illalla lähdin vielä käymään tyttöjen kanssa baarissa - wow, nelosella ehtii siis sitäkin, sittenkin. Ja olipa kyllä hauskaa päästä pitkästä aikaa tuulettamaan ajatuksia ja rokittelemaan antaumuksella suomipopin tahdissa!

Kovin paljoa en kylläkään viitsinyt juoda, sillä sunnuntai-aamuna lähdimme vielä virkistysretkelle.Hyvät ystävät, tanssiminen ja shoppailu toimivat mahtavina rentoutuskeinoina, mutta tiedättekö mitä?

Kyllä pienen kissanlapsen kehräys se vain on omaa luokkaansa

8 kommenttia:

 1. Voi eeiiii itisvauvoja <3 Kissavauvavaroitus, kissavauvavaroitus kuuluu tähän postaukseen! :D Mä en kestä, haluan niiin toisen kissan <3 Riippuvuusoireet iski taas..

  Teidän Utu on aika isonkokoinen itispennuksi :) Paljonkos se jo painaa? Onko se jo puolivuotias?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, varoitin sentään kissakuvista! :D Se on joo aikamoinen jötkäle. Oli alkujaankin veljiään huomattavasti isompi. Painosta ei ole tietoa, kun emme tällä hetkellä omista vaakaa :/ Himpun vajaa 6kk, joo.

   Poista
 2. Ei, en kestä noita pentukuvia!!! <3

  VastaaPoista
 3. Voi apua, noi kuvat ei yhtään helpottanu mun kissakuumetta... Tähän kämppään ja elämäntilanteeseen en voi kisua ottaa, mutta ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Minne pistätte lemmikit kun lähdette matkalle? Otimme vähän aikaa sitten koiranpennun ja nyt aina kun kysyn milloin voisimme lähteä matkalle, äiti vastaa, ettei minnekään voi lähteä, kun on koira. :(

  btw. söpöjä kissoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät tai perhe hoitavat :) Kannattaa kysellä lähipiiristä - kyllä yhden koiran hoitoon saaminen yleensä onnistuu... :)

   Poista