torstai 25. lokakuuta 2012

Araknomania


Heippa! Postaan vain pikaisesti kuulumiset, eli hengissä ollaan ja lomalla myös. Neuron ja oftalmologian tentti osoittautui yllättävän pahaksi, joten kouluhommien totaali unohtaminen on tehnyt hyvää. Alkuviikosta kävimme pikaisesti kotipuoless, mutta muuten aika on kulunut pitkälti halloween-valmistelujen parissa. Tässä pientä sneak peekkia - kunnon postaus joskus sitten kun huomisista bileistä on selvitty. 


Tänä vuonna jätin kurpitsojen kaivertamisen kokonaisuudessaan O:lle ja näppärästihän se jälleen kävi!


Turvallisuussyistä jouduimme jättämään tehokaksikon Taikkis + Undo kotipuoleen, joten kodissa on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Tyhjää, tylsää. Helppoa, mutta ikävää.

Onneksi enää pari päivää.


 Iippu on sen sijaan tainnut nauttia kohtaamastaan jakamattomasta huomiosta sekä hermolomasta ;)

Vieraita on tulossa parisenkymmentä ja mikä parasta - tällä kertaa mukana on myös kotipuolen ystäviä. Toivottavasti kukaan ei kärsi pahasta araknofobiasta ;)


Happy Halloween everyone!

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa miten jaksatte panostaa juhliin! Järjestelyt näyttävät ainakin ruudun toiselle puolelle huumaavilta! :) Toivottavasti juhlaväki pukeutuu yhtä hienosti teeman mukaan ja kaikki sujuu hienosti myös ilman tehokaksikkoa ;)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa miten jaksatte panostaa juhliin! Järjestelyt näyttävät ainakin ruudun toiselle puolelle huumaavilta! :) Toivottavasti juhlaväki pukeutuu yhtä hienosti teeman mukaan ja kaikki sujuu hienosti myös ilman tehokaksikkoa ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanat panostusjuhlat! Harvoin ite koskaan oon ollut missään kunnon teema-juhlissa jossa asiat olis vimpan päälle..

    VastaaPoista