lauantai 21. huhtikuuta 2012

Galna dagar

Iltaa! Ohessa muutama kuva meikäläisten viikonlopusta so far, varsågod.

Tämän näköisenä pööpöilin perjantaina yliopistolla.


Perjantaina meillä oli luentoja yleisestä radiologiasta eli röntgen- ja ultraäänikuvantamisesta sekä iltapäivän harjoituksena potilastietojen kirjaaminen Provet-ohjelmaan.  Itselleni Provet on työni kautta jo varsin tuttu ohjelma, mutta oli hauska päästä kirjaamaan koneelle kuvitteellisten potilaiden anamneeseja (esitietoja), toimenpiteitä sekä laboratorio- ja diagnostisen kuvantamisen lähetteitä kuin eläinlääkäri konsanaan -  pelkän laskutuspuolen kanssa vääntämisen sijaan.



O lähti viikonlopuksi Lahteen moikkaamaan kavereitaan ja mun sekä koirien seuraksi Vantaalle saapui pitkästä aikaa S.

Varma suosio!
Ei ehditty juuri muuta kuin käydä kaupassa ja katsella telkkaria, mitä mä nyt koitin siinä samalla saada hiukan kouluprojekteja eteenpäin. Katsottiin siinä sitten Green Mile ja itkeä pillitin jälleen silmäni pihalle. Ihan kauhea, ihana leffa.

Lauantai alkoi kunnon aamiaisella.

Kinkkujuustomunakas á la S

Turkkilaista jugurttia + mustaherukoita stevialla hunnutettuna

Yksi tämän viikon parhaita ostoksia on ehdottomasti tämä stevia-purkki
Tiedoksi niille, jotka eivät asiaan ole vihkiytyneet: stevia on luonnonmukainen (valmistetaan stevia-nimisestä kasvista) vähähiilihydraattinen makeutusjauhe, jota voi hyvin mielin käyttää sokerin ja aspartaamin sijasta. Steviaa on aiemmin saanut vain luontaistuotekaupoista "ulkoiseen käyttöön" (as if), mutta viime syksystä lähtien sitä on saanut markkinoida Suomessakin ihan makeutusaineena. Oma luontaistuotekaupasta ostettu pussini on edelleen varsin täysi, sillä ko. tavarassa on hieman pistävä sivumaku. Näissä isompien merkkien (Hermesetas, Canderel...) stevioissa sitä ei kuitenkaan ole, joten taisin löytää uuden lempparini!

Päivällä lähdimme S:n toiveesta käymään Jumbossa.


Ihan hyvä idea, mutta toivottavasti kukaan ei keksi pitää näissä koiraansa 8 tuntia...

S mätsäsi kivasti Vilan ilmapalloihin :D Oonpahan saanut jonkun muunkin innostumaan pinkistä väristä!

Käytiin Hulluilla päivillä pyörimässä. S löysi pari paitaa ja handsfreen iPhoneensa.




Mulle tarttui mukaan lähinnä parit pääsiäiskoristeet, joita Prisma tyrkytti hintaan 1e/pkt (norm. 8,95e). Onpahan blingiä ensi vuodelle!

Illalla lähdettiin vielä nauttimaan auringonpaisteesta ja keväästä Tikkurilan tienoille.

Vantaanjoki tulvii jälleen yli äyräidensä.





Aww, joku on huolehtinut siileistä!




Hhheureka.
Tällä hetkellä arvon lähinnä näiden kahden vaihtoehdon välillä:

Kouluhommat...

vs. nämä + leffa

Meillä on tosiaan kotitehtävänä kirjoittaa 10 reseptiä (myös erityislupavalmisteita ja ihmislääkkeitä) eri eläimille kuvitteellisten esitietojen perusteella. Oikeat vastaukset käydään läpi ensi viikon purkutilaisuudessa ja vappuaattona aiheesta olisi luvassa sitten oikea tentti, johon tosin saa raahata kaiken mahdollisen materiaalin mukaansa.

Toisaalta Finnkinon joululahjaliputkin pitäisi saada käytettyä ennen toukokuuta ja niitä on vielä useampi pari jäljellä. Nää on näitä elämän vaikeita valintoja...

Hyvät viikonlopun jatkot, palaillaan alkuviikosta yhden huippujutun tiimoilta!

8 kommenttia:

  1. mitä tuossa viimeisessä kuvassa tapahtuu :o

    VastaaPoista
  2. Radiologia kuulostaa mielenkiintoiselta. Itseäni on aina kiehtonut idea siitä, että niitä pikselimössö(=ultraääni) kuvia osaisi joskus tulkita :D
    En oo muuten koiraparkkiin koskaan törmännyt. En tiedä uskaltaisinko omaa hentoista shelttiä jättää tuonne vinkumaan muiden hermostuneiden koirien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on ihan sama - oon aina ihmetellyt, miten siitä UÄ-kuvasta voi saada mitään tolkkua. Ehkä se tästä pikku hiljaa alkaa selvitä :)

      Oli kanssa eka kerta, kun näin tuon parkin livenä. En sitten tiedä, kuinka ahkerassa käytössä mahtaa olla, kun aika harvan koiralenkit varmaan sijoittuvat tuonne päin ja Jumbo on aika iso paikka "vain piipahtaa". Ehkä jonkun normaalin ruokakaupan pihassa olisi enemmän tilausta näille. Olettaen, että on siis sen luonteinen koira, että se tuolla pärjäisi. Omat shelttini varmaan alkaisivat aika äkkiä vahtia tuollaista koppia ja räkyttäisivät sitten siellä suotta :P

      Poista
  3. Pakko sanoa, mutta sulla on ihan superhyvä iho! Olen kateellinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mutta älä oo, ei se mikään superhyvä ole! :D Kiitokset vain Lily Lololle tästä illuusiosta! ;)

      Poista
  4. Steviaa oli tänä vuonna myynnissä ihan kasvina kasvina. ;) Oli uus tuttavuus minulle, ja monet asiakkaat kyselivät sitä, mutta en silloin vielä ollut ajatellut sen tarkemmin, että mitä kukka-auto toi tullessaan. Pitihän sitä yks pieni lehti ottaa ja makustella ja voi kauhia kun oli makea! Jos makean nälkä iskee yllättäin, niin mutustelee yhden stevianlehden, niin ei varmasti tee makeaa vähään aikaan mieli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä huomasin jonkun blogista kanssa! Mä haluaisin sellasen, saa lähettää, jos on ylimääräisiä ;D

      Poista