perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pala Norjaa

Puuh, palasinpa pari tuntia sitten yleisen radiologian tentistä arvailemasta, mikä möykky sellaisen, varsin ala-arvoista painotekniikkaa edustavan kysymysmonisteen 6 x 4 cm:n vatsaonteloröntgenkuvassa olisi ainakin hyvällä mielikuvituksella voinut olla perna, mikä munuainen ja mikä mahalaukku. Toivottavasti mun säteilyturvallisuus-, fysiikka- ja muut diagnostiikkavastaukseni riittävät seivaamaan sen tarvittavat 60 % pisteistä kotiin.

Nyt pitäisi sitten siirtyä paahtamaan patologiaa ja vilkuilla hiukan reseptiopin saloja. Kolme koulupäivää enää tänä lukuvuonna, mutta paineita riittää. Kuittaantuupahan tuo kevyttäkin kevyempi edellissyksy! Täytyisi varmaan asennoitua niin, että jos nyt mokaan tuon koeobduktion ihan täysin, niin onpa sitten koko kesä aikaa opiskella täyspäteväksi patologiksi ja loistaa sitten syksyllä. Yeah, right.

Onneksi mun päivääni piristää kuitenkin O:lta etuajassa saatu syntymäpäivälahja, nimittäin:

... ihka oma potkupuku! Ensimmäinen sitten 22 vuoteen. Haha!Oon himoinnut tuollaista siitä asti, kun ne ensimmäistä kertaa nousivat pinnalle (tai ainakin blogeihin), mutta en ole raaskinut ostaa. Ilmeisesti mun vuodatukseni aamuyöllisistä puoliunessa suoritetuista pennunpissatuskeikoista ja siitä, miten tällainen yhtenä palasena päälle kiskaistava oloasu voisi ne pelastaa, olivat vedonneet O:n sydämeen, kun hän mulle oli mennyt tällaisen tilaamaan. Kyllä nyt kelpaa a) lukea b) kusettaa niitä koiria. Ainakin siihen asti, kunnes jompikumpi koirista keksii läppäistä tuohon vaaleanpunaiseen kuosiin kuraiset tassunjälkensä.

Ja kuten kuvista ehkä huomasi - muutto on alkanut.


Käytiin ryöväämässä (lue: O kävi, mä opiskelin) lähikauppa banaanilaatikoista ja pakattiin kirjat sekä ensimmäinen kaapillinen tavaraa niihin. Täytyy vissiin hakea vielä muutama samanlainen satsi. Mä koitan hankkiutua eroon nyt mahdollisimman suuresta määrästä turhaa tavaraa ja huonekaluja, jotta uudesta kodista ei tulisi ihan näin täysi kuin tästä, mutta kyllä tuota materiaa vaan tuntuu riittävän.


Kävin tentin jälkeen noukkimassa matkaani EKY:n sunnuntaisen Prewappu-lipun ja pari uutta haalarimerkkiä:
Mun koeobduktioni oli alunperin määrä olla vasta myöhemmin toukokuulla, mutta kun jostain kumman syystä kaksi viikkoa Espanjassa pesi vapunvieton tällä kertaa n. 100-0, niin vaihdoin koitokseni tosiaan iloiselle vapun jälkeiselle päivälle 2.5. Valintojen maailma. 

Vaikka siis koitankin ottaa tänä vuonna hieman rauhallisemmin, olisi jonkinlaista juhlintaa kuitenkin tarkoitus harrastaa - palkkana ahkerasta opiskelusta tietenkin. Niinpä taidankin lopettaa tämän patologian paeskelun tähän ja lähteä tienaamaan sitä palkkiotani.
 

Sima käy jo - syytä olla patologiat kerrattuna ja lasit ojossa, kun (jos) se valmistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti