perjantai 6. huhtikuuta 2012

Munakasta

Pahoittelut tästä pitkästä postaustauosta. Mun stressikäyräni ovat tällä viikolla piirtyneet sellaisiksi vuorenhuipuiksi, että blogille ei ole riittänyt energiaa. Tai vaikka olisi riittänytkin, kameran akun lataamiselle ei. Ja ilman kuvia ei ole postauksia. Ei mun maailmassa.

Tämä viikko oli siis nelipäiväisyydestään huolimatta varsin uuvuttava. Aamut luentoja, iltapäivät patologian avauksia. Nyt sitten pitäisi tietää mm. kaikesta kaikki tulevaa koeobduktiota varten, joka mulla muuten koittaa 2.5, mukavasti vapun jälkeen! Todellisuudessa en tiedä vielä mistään mitään tai ainakaan en muista. Ja sekös se vasta stressaakin! Pitäisi siis ehtiä kerrata tässä about kolme viime vuoden kurssia kolmessa viikossa. Kakunpalanen! Vielä enemmän stressaa kuitenkin se, että tässä klinikkatöitä tekevien eläinlääkärien luentoja kuunnellessa on pikku hiljaa alkanut kristallisoitua se, kuinka vähän sitä vasta tietää ja kuinka paljon lisää pitäisi oppia ollakseen edes jotakuinkin kelvollinen eläinlääkäri. Ja mä kun haluaisin olla edes jotakuinkin hyvä!

Onneksi nyt on vihdoinkin yks mun vuoden lemppariajankohdista - pääsiäinen. Oonkin koittanut täyttää pääni nyt kaikilla positiivisilla asioilla ja olla ihan zen.


Tällainen suhde-elämä tekee mun inspiroitumiskyvylleni hyvää. On paljon kivempaa laittaa pääsiäistä kotiin, kun tietää pääsevänsä jakamaan ne jutut jonkun kanssa. Viikolla ostin vesivärit ja tänään ollaan maalailtu yhdessä munia.Taikkiksen mielipide moisesta puuhasta

Maalattiin vain vaaleanpunaisia, keltaisia ja vihreitä Mignon-munia ja ruiskittiin niihin hiukan mustaa pintaan - mätsäävät nyt keittiön väreihin ;)

... samoin kuin tämä aamupala - lontoolaisen homobaarin lasituopista nautittuna, tietysti!


... ja tässä se keittiö. O:n toiveesta pastellisävyillä mennään...


Luovia valaisinratkaisuja


Se pakollinen narsissi

Kiirastorstain ateria: mantelijauheella leivitettyä kalanfileetä ja uunijuureksia kerma-juustokuorrutteella

Ohra kasvaa kuin hullu, koko ajan saisi olla saksimassa!


Oon  ihan rakastunut noihin pupuihin, vaikka toiselta ehti katketa korvakin jo kertaalleen. Kynsiliima on muuten yllättävän tehokasta keramiikankin korjailuun ja sitä tarvittiin niin vähän, ettei jäänyt rumia rantuja liimaussauman ympärille!

Pupunkorvat

Olen kutsunut meidän perheen tänne pääsiäisaterialle sunnuntaiksi ja ehdin jo suunnitella kattausta. Harkitsin ensin kunnollisten, kankaisten lautasliinojen hankintaa, mutta kun se ei onnistunut, piti soveltaa. Onneksi satuin bongaamaan netistä ohjeen tuollaisten pupunkorva-servettien taitteluun. Musta noista tuli tosi kivat ja ennen kaikkea teemaan sopivat!

Iskikö idea? Jos, niin ohje löytyy täältä.

Huomiselle olisi suunnitteilla mahdollisesti yksi keikka ja nyt suunnittelemme leffaan lähtöä. Viime sunnuntaina kävimme katsomassa Nälkäpelin, joka oli musta tunnelmaltaan jotenkin ahdistava. Toivottavasti Iron Sky asettuisi enemmän komedian puolelle.

Eipä siis muuta kuin pitkäperjantain jatkoja!

PS. O sai sen työpaikan täältä, joten edellisiä mukavampi kesä tiedossa, jee!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut O:lle työpaikasta! Ja hyvää pääsiäistä! Ihanaksi oot laitellut ton keittiön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O kiittää ja minä myös! :) Hyvää pääsiäistä sinulle!

   Poista
 2. Voi ei, ei olisi pitänyt tulla lukemaan tätä postausta, kun tänä iltana olisi meillä vuorossa Nälkäpeli avokin ja mun veikan kanssa! Arvelutti alkuun, että onko se liian "raaka" mun makuun, mutta kuitenkin kiinnostaa sen verran, että käydään katsomassa :) Noh, sittenpä sen näkee, mitä tykkäsin :) Iron Sky oli muuten meille toinen vaihtoehto, mutta lämpenin enemmän tälle Nälkäpelille :D

  O:lle onnea työpaikasta :)

  Ja pakko yhtyä edelliseen, aivan ihanasti olet(te) keittiön koristelleet ajankohtaiseksi! Tuutko meillekin koristelemaan, joka vuodenaika mieluiten, katselen sun sisustuksia kademielellä ;)

  Niin ja yks karvakuono, jota tänään taas rapsuttelin antaumuksella (vanhempieni kultsu), lähettää ystävällismieliset haukut Iipulle ja Taikalle (miten tämä muuten pitäisi taivuttaa? :D) ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no mitäs tykkäsit? Voi olla, että mä oon vaan liian herkkis, eläydyn liikaa noihin hahmoihin :D Kannattaa muuten katsastaa tuo Iron Skykin, jos tilaisuus tulee! Se oli enemmän sellainen hyvän mielen jättävä :)

   Kiitti, mäkin olen tyytyväinen tuohon keittiöön. Kiitokset vain sinne Jenkkilään, mistä alunperin idean sain ;) Ja kerro vain osoite, oon jo matkalla! Musta somistaminen on huippukivaa.

   Taikkis ja Iippu kiittävät terkuista! (Se taipuu Taika, Taikan, Taikalle jne..., eli ihan oikein meni! :D)

   Poista
  2. Joissain kohdissa oli liian pelottava, teki mieli nostaa jalat ylös ettei "koirat" pääse kimppuun :D Samaten nenäliinalle oli käyttöä pariinkin otteeseen. Alku oli jokseenkin liian ennalta-arvattavissa, mikä vähän häiritsi, mutta ihan jees leffa :) Enkä kuulemma saanut edes avokin sormia hajalle, vaikka niitä kertaalleen kovaa puristinkin :D Eiköhän me tuo Iron Skykin käydä katsastamassa, avokki sen kovasti tahtoo nähdä :)

   Kovin kauas ei itse asiassa tarttis edes lähteä, Espooseen vain :D

   Jee, vähänkö oon hyvä taivuttamaan :D Jotkut nimet kun voisi taivuttaa samalla tavalla kuin substantiivit (?), niin aina saa hetken arpoa oikeaa taivutusmuotoa :)

   Poista