maanantai 7. kesäkuuta 2010

Peijas - Arabia

Ihanan irtaannuttava viikonloppu takana, kiitos S:n, joka nyt pääsykokeiden takia on ollut käymässä täällä. Perjantai alkoi mukavissa merkein, kun lahjoin S:a (huomaa hieno kultainen joulupaperi!) edellispäiväisen syntymäpäivänsä johdosta ja ehdimme käydä vähän kaupoillakin....... mutta päättyi sankarimme S:n kohdalla hieman ikävämmin pöntön halailuun ja lopulta Peijaksen terveyskeskuksen päivystykseen tiputukseen :( Syyksi epäilemme vahvasti eräästä nimeltämainitsemattomasta pikaruokaravintolasta ostettua hampurilaisateriaa, ja siitä aiheutunutta ruokamyrkytystä, joka oli hurjan voimakas ja johti ilmeisesti nestehukan myötä lihaskramppeihin, niin ettei S lopulta enää tahtonut saada henkeä, puhe alkoi kangerrella, liikkuminen ei onnistunut ja kädet puristuivat suppuun - melkein kuin parin promillen humala ilman pisaraakaan viinaa! Sen verran vakuuttavasti S kuitenkin onnistui vielä vaatimaan ambulanssin tilaamista, että lähdimmekin kiireen vilkkaa kohti terveyskeskusta. Taksilla tosin. Jälkeenpäin mielessä kävi, että miksen itse olisi voinut ajaa (ei sillä hetkellä käynyt kummankaan mielessä)? Ehkä siksi, etten ole vielä uskaltautunut ajamaan täällä - enkä kyllä juuri Tamperellakaan, for that matter (T: pikkukaupungin kasvatti). Parilla tunnilla tiputuksessa onneksi nyt selvittiin ja pääsimme lähtemään kotiin siinä kahden maissa yöllä...

Onneksi kyseessä siis mitä ilmeisimminkin oli vain ärhäkkä ruokamyrkytys, joten pääsimme jo lauantaiaamupäivänä uudelleen liikkeelle hakemaan mm. uudet sulkkismailat. Illalla, kun ruoka todistettavasti pysyi meidän kummankin sisällä, uskalsimme antautua nauttimaan grillailusta... 
Grillaus on karppaajallekin ihanan huoletonta, kun lähes kaikkea saa syödä :) Tämän kesän uusimpia lemppareita ovat kurssikaverin vinkkaama leipäjuusto grillissä sekä muro-marjanyytit foliossa soijajugun (/kerman/jätskin) kanssa nautittuna :) Murotaikina on siis yksinkertaisesti rasvan (=voi) joukkoon nypittyä jauhoa (=mantelijauhe) ja sokeria/makeutusainetta.


Sunnuntaina oli vuorossa piknik Arabianrannassa. Ilme varmaan kertoo, että noi meidän piknik-eväät eli kirsikat, mansikat ja miniluumutomaatit oli musta aika jepa :DMeren tuoksu oli ihana ja ihmiset ihan kesätunnelmissa :)
Löydettiin ihanan lämmin rantakallio, jolle levitimme vilttimme ja ruhomme ja taisimmepa siinä pieniin tahattomiin tirsoihinkin sortua :) Oi autuasta laiskuutta ja kiirettömyyttä!

Iipun riemu vanhasta tutusta oli jälleen ihan käsinkosketeltavaa, olihan kyseessä yksi neidin lemppari-ihmisistä tässä maailmassa... :)
... vaikka kelpasi se emännänkin syli ainakin rapsutusten toivossa :)


Illalla vihittiin vielä uudet mailat käyttöön... olin yllättynyt, että tällaiset ihan hyviltä vaikuttavat (kop, kop) Umbron mailat (2kpl), sulan ja säilytyspussin sai alta 8 eurolla :)

Yksi virkistävimmistä viikonlopuista hetkeen! Oli vähän haikeaa jäädä taas tänne aloittelemaan työviikkoa, vaan kai se vilahtaa taas melko vikkelään ohi, kun työpäivät kuitenkin kuluvat nopeasti ja perjantaina olisi taas aikeissa suunnistaa kotipuoleen...

Aurinkoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti