keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Just another rainy daySääli, että tällaisia ei taideta oikeasti myydä missään. Iippu nimittäin tilaisi varmaan heti yhden kappaleen itselleen :D Ikävästi puristavat sadevaatteet ja liivit kun ovat tytön mielestä vain silkkaa eläinrääkkäystä ;)


Joskus synkeä, ulos kutsumaton koiranilmakin on kyllä hyvästä: tänään olen mm. siivonnut koko kämpän kunnolla ensimmäistä kertaa loman alkamisen jälkeen... Kertonee hiukan mun viime viikkojen energiatasosta :/ Vaan on kyllä ihanaa, kun on nyt ihan puhdasta ja koirankarvatonta ainakin hetken aikaa!
Lisäksi tällaisilla keleillä (ja vetämättömillä voimilla) on ollut aikaa sarjoille (The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, seuraavaksi varmaan Housen 3. tai 4. kausi), hyville kirjoille (nyt menossa Torey Haydenia, jota varastin lainasin mukaani kotipuolesta ja olen tykännyt tähän asti ainakin!) sekä leffoille (Brothers ja Desert Flower eli Aavikon kukka).


Desert Flowerin katselin viime yönä ja täytyy sanoa, että kaikesta hehkutuksesta johtuen odotin leffalta enemmän. Virhe. Ei ikinä pitäisi lukea mitään arvosteluja tai juonikuvauksia. Ei siis päässyt yllättämään. Samoin tuo toissa viikolla S:n kanssa katsottu Brothers oli musta aika lame. Kesän suuret leffaelämykset antavat siis vielä odottaa itseään! Seuraavaksi katseluun lähtee varmaan niinikään kehuttu Dear John ja kai se SATC 2:kin pitäisi jossakin vaiheessa käydä kahlaamassa läpi. (On kyllä ihan sellainen tunne, että unohdan jonkun erityiskivaksi povatun leffan nyt listalta... suositella saa.)

Tein tänään myös yhdet elämäni parhaiten onnistuneista karppimuffineista! Nämä suklaiset versiot tein ensimmäistä kertaa joulun alennusmyynneistä ostamiini ihaniin silikonivuokiin, jotka antavat leivoksille hauskan muodon. Reseptinä toimi tämä - korvasin vain kitkerää makua antavat soijajauhot Potfiber-perunakuidulla, jota suureksi ihmeekseni löysin kuiva-ainekaapistani. Ei nimittäin ole sitten minkäänlaisia muistikuvia moisen paketin kiikuttamisesta kassalle, sen sijaan kauan muistan kyseisestä karppiresepteissä vilahtelevasta tuotteesta haaveilleeni :D Ainakin tämän kokeilun perusteella jauhe toimi varsin loistavasti ja muffarien koostumus oli unelmankevyt, muttei kuitenkaan kuiva. Kyytipoikana toimi maustamaton soijajugurtti, joka toi ihanaa raikkautta täyteläisen suklaan rinnalle.Päivän helpotus tai jopa hienoinen piristys oli myös se, että sain positiivista palautetta työstäni. Tähän asti olen ollut töissä hiukan "pelko persiissä", että koska mokaan jotain tosi pahasti tai että entä jos en pystykään olemaan tarpeeksi hyödyksi. Niinpä tämä "synninpäästö" tuntui erityisen mukavalta. Samoin sain kuulla, että halutessani voisin mahdollisesti jatkaa hommia vielä jouluun asti ja ensi kesänä uudelleen :) Työt ovatkin se suurin syy, miksi ehkä haluaisin muuttaa täältä Vantaalta hieman keskeisemmälle sijainnille pk-seutua. Ja kyllä - elukkaan hakevat ovat ehkä kuulleet, ettei töiden tekeminen lääkiksen ohella ole mahdollista, mutta todistettavasti siitä aika moni kurssikaverinikin viime vuonna selviytyi ihan kunnialla ;) Pakollista opetusta kun täällä on kuitenkin huomattavasti vaikkapa lukiota vähemmän. 

Vaihdoin tänään myös blogin taustan hiukan värikkäämmäksi. Yritin valita kuvan, joka ei liikaa hyppelehtisi silmille, mutta jos joku vakkarilukijoista kokee tämän kuitenkin häiritseväksi, niin oikea aika esittää valituksia on nyt :) Muussa tapauksessa tällä mentäneen taas hetken aikaa.

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

4 kommenttia:

 1. Tekstiä on vähän vaikea nähdä taustan seasta, muuten ihan virkistävää vaihtelua ;>

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että töistä on tullut positiivista palautetta! :) Ja vielä mahtavampaa, että töitä olisi luvassa jatkossakin, upeaa!

  Tämä tyttökin on vaan käynyt töissä ja viettänyt tasaista arkea välillä harrastamalla hieman agilityä koirien kanssa. Olen myös vähän herätellyt henkiin heppahöperyyttä ja kävin jo viime viikolla kahden vuoden tauon jälkeen ratsastamassa :O :) Kivaa oli, ja varmasti suuntaan tallille vielä mahdollisimman pian uudestaankin :D

  Halauksia!

  -Anne-

  VastaaPoista
 3. Toi Tory haydenin kirja on loistava! itse lukenut , ja tykkäsin kovasti.

  Vitsi ku ei malttais oottaa niitä tuloksia.. onneksi enään kaksi viikkoa! jänskää!

  -i-

  VastaaPoista
 4. untu: Kiitos, kiva et joku uskalsi ilmaista mielipiteensä :D Selasin noi Bloggerin tarjoamat kuvat vielä pariin otteeseen, muttei sieltä löytynyt oikein hillitympääkään mun makuun sopivaa kuvaa. Muokkasin kuitenkin ulkoasua hiukan muuten, eli nyt tuota taustaa on näkyvissä huomattavasti kapeammat suikaleet ja fontti on tummempi. Se vaaleanharmaa kieltämättä hukkui aika pahasti taustaan.

  Saa edelleen kommentoida (muutkin!) jos tätä on kauhea lukea nyt, koitan sitten kehitellä jotain :) Yksiväriseen taustaan en kuitenkaan haluaisi heti palata...

  Anne: Jee, mun onki pitäny tulla muutaman kerran Fb:ssä kyselee sun kuulumisia, mut hienoo et rullaa hyvin :D Onko sul paljon duunia? Välil toivois itelleenki ehkä vähän eri vuoroja, tää on vähä puuduttava tahti :) Ja ääää mäki haluisin ratsastaan, mut voi miks se on niin kallista :D Ja oisin varmaan aika nolo aloittelija...

  Halit takas ja koirille rapsutuksia! :)

  i: Joo, siltä vaikuttaa :) Tollaset psykologiaan liittyvät pläjäykset on musta mielenkiintoisia, olinhan itekin psykaa lähdössä kovasti opiskelemaan :) Ja mä tässä oonkin miettiny, et koska ne tulokset mahtaa tulla, joten thanks for the update! Mulla on kovasti peukut ja varpaat pystyssä!

  Koita vielä malttaa repimästä hiuksia ja pureskelemasta kynsiä sormenpäitä myöten - kehitä vaikka niin paljon ohjelmaa nyt vikoille viikoille, ettei odotus käy liian pitkäks :D

  VastaaPoista