perjantai 7. toukokuuta 2010

Synttärit

Kuten sanottu, mulla on huonoja päiviä hyvin harvoin (lähinnä silloin, kun monta ikävää juttua kerääntyy samalle päivälle, eikä ole mitään positiivista niitä kompensoimaan), ja keskiviikko eli synttäripäiväni kun valkeni, oli mieliala jo paljon korkeammalla. Samoin aurinko, joka paistoi kauniisti.

Sain heti aamulla kivoja uutisia ja iltapäivällä S saapui juhlistamaan päivää kanssani. Annan kuvien kertoa loput.
Ikealaiset syntymäpäivälahjani:...ja grillikauden avaus...


Oli tosi kiva päivä! Samoin torstai, jolloin aamuleikkelyiden jälkeen lähdimme S:n kanssa pyörimään ympäri Helsinkiä, kävimme piknikillä Ullanlinnanmäellä ja haimme ensimmäiset kesäkukat terassille. Sääli, ettei kamera sattunut mukaan, koska ilma (aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta) ja näkymät (=meri<3) olivat mahtavat!

Ennen tänne muuttoa ei minulla ollut ollut pienintäkään käsitystä siitä, että Helsingistä löytyisi näin kauniita puistoja ja niiden ympäriltä niin kauniita vanhoja taloja. "Betonihelvetti" ei siis sittenkään aivan riitä kuvaamaan tätä maamme pääkaupunkia. Itse asiassa tällä hetkellä en asuisi missään niin mieluusti kuin täällä.Kyllä se kesä sieltä vain uhkaavasti lähestyy. Itse en voi voivotella tenttien suurta lukumäärää, koska niitä on jo hetken aikaa ollut vain yksi jäljellä, kun mikroskopoinnitkin menivät mukavasti ensimmäisellä läpi. Tosin tässä viimeisessä tentissä pitäisikin sitten osata anatomiaa topografisesti, eli ei elinjärjestelmä kerrallaan, vaan koko vatsa-, rinta- ja lantio-ontelon elimet suhteessa toisiinsa. Tämän läpimeno jänskättää kyllä aika paljon, koska asiaa on hurjasti ja suuri osa jo unohtunut.

Sitä ei kuitenkaan murehdita tänään, kun olen taas kotipuolessa äitienpäiväviikonloppua viettelemässä ja tänään olisi tarkoitus H:n kanssa lueskella vanhoja irc-logeja vuodelta 2003 alkaen muutaman lonkeron kera, ja mitä todennäköisimmin nauraa itsemme kuoliaiksi :D

Mukavaa viikonlopun alkua lukijoille, joita onkin jo kokonaiset 10 tunnustanutta. Hämmentävää, mutta mieltä lämmittävää! :)

3 kommenttia:

  1. Ohoh, nyt vasta huomasin etten ollutkaan sun tunnustautunut lukija! Ihmettelinkin, kun ei tuu Google Readeriin sun postaukset :D

    VastaaPoista
  2. Oho, siispä jo 11 :D En mäkään ollut kyllä tunnustautunut sun lukijaks (niinku en ylipäätään kovin monen muunkaan), mutta kävin sen samoin tekemässä :)

    VastaaPoista
  3. Mä seuraan monien blogeja Google Readerin kautta, niin kun tunnustautuu lukijaksi, blogi lisäytyy automaattisesti readeriin, kätevää. :)

    VastaaPoista