sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Viikonloppufiiliksiä

Kiva viikonloppu on ollut :) Kaveri uinuu jo tuolla makkarissa, joten mulla yöeläimenä on hyvä hetki kirjoitella blogipäivitys. Eilen ei siis ollut mitään pakollista yliopistolla, joten ehdin siivoilla, käydä kaupassa ja lenkillä koiran kanssa mukavasti ennen kaverin tupareita. Siellä oli tosi kiva meno, vaikka meitä elukkalaisia ei mun lisäkseni muita paikalle päässytkään...



Kävimme myös tsekkaamassa Tiksin toisen teinibaarin Porkun eli Pormestarin. Tosi nuorta väkeä, mutta pubin puoli kelvannee yksillä käymiseen. Onneksi oli kuski, niin ei tarvinnut tuolla kylmässä edes kävellä!



Tänään kävin Tiksissä hakemassa vähän ruokia leffailtaa varten ja tämännäköistä purtavaa oli tarjolla:



Ihan hyvin saa siis karppinaposteltavaakin loihdittua :) Juomina Pepsi Max ja glögi, eli totaaliselvistelylinja. Leffa oli nimeltään Rajattu maa ja toimi yllättävän hyvin :) Kertoi siis USA:n kansalaisuutta havittelevien vaihtelevia tarinoita, eli inhimillinen lähestymiskanta vakavaan ja ajankohtaiseen teemaan. Ajatuksia herättävä, tykkäsin :) Ja kivasti eri tarinat sitoutuivat lopulta yhteen, vaikka aluksi vaikuttikin sekavalta.



Kiva viikonloppu siis ollut toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti