torstai 15. lokakuuta 2009

Sisustushaaveilua

Ihanaa on ollut laittaa omaa, uutta kotia kuntoon :) Keittiöön ja olkkariin alan pikku hiljaa olla tyytyväinen, vaikka on niissäkin vielä kehittämisen paikkoja. Sen sijaan makkari ja kylppäri ovat hienoisia murheenkryynejä.

Makkari ensinnäkin on vielä aivan liian tyhjä ja kliinisen vaalea, kylmä ja kolkko. Tahtoisin saada sinne hieman lämpimämpääkin sävyä ja elävyyttä pintoihin. Olenkin heti taloustilanteen niin salliessa ajatellut lisätä tuohon nykyiseen taivaansiniseen sävyyn vähän vaikkapa luumua - tähän tyyliin:

Myös tuo suklaanruskea sekä valkoinen näyttävät tuossa hyviltä lisäväreiltä.

Tällaisia näyttäisi olevan IKEA:ssa tarjolla:Matto 7,95eKoristetyyny 5,95e

Ja tietty sitten jotain sävyyn sopivaa taulua/koriste-esinettä lisäksi... Jotenkin tuosta makkarista pitäisi kuitenkin houkuttelevampi saada. Ehkä myös joku naulakko ja peili? Akvaariokin olisi tänne jossakin vaiheessa tulossa...

Se on siis valmiina odottelemassa, odotellut jo pari vuotta elämäni vakiintumista. Tämännäköinen, mutta hieman pienempi (ja muistaakseni ilman noita metalliputkia tuo jalusta):Merkiltään Wromak ja ihan tehdastilauksena tilattu tuossa värissä eli vaahteran sävyisenä. Sen kun vaan joku lähtisi minulle tuomaan...

Toinen harmaita hiuksia aiheuttava huone on sitten kylppäri, joka on ensinnäkin aivan liian iso - asukastoimikunnan puheenjohtajan mukaan siksi, että siellä voisi pyörätuolillakin liikkua... Joka tapauksessa vaikea sisustettava pitkien vaaleiden seinien vuoksi. Ja valitettavasti aiemmin esittelemäni kalatarrat eivät tahdo pysyä kostuvassa seinässä kiinni :( Harmi. Tästä huoneesta laitan päivitystä vasta, kun saan ideani kokoon ja uuden toimintasuunnitelman laadittua ;) Oikean värisiä pyyhkeitäkään en ole sinne mistään löytänyt... eipä toisaalta rahatilannekaan ole järin suotuisa. Mutta kiva, että riittää mietittävää pidemmäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti