keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Jollei jouluna ole lunta, helikopterinko lainaa hän?


Jatketaan teemalla joulu ja pk-seudun anti. Lauantaina kävimme nimittäin Malmin lentokentän joulutapahtumassa - ennen kaikkea sen mainostetun joulubrunssin vuoksi.


Olimme varanneet pöydän, koska lentokentän kahvilassa on hyvin rajallisesti tilaa. Pöytämme oli mukavasti ikkunan vieressä ja oli pakko räpsäistä pari kuvaa tonttulakit päässään huseeraavista työntekijöistä.


Pian puiden takaa ilmestyi kuitenkin helikopteri ja pian toinenkin.


Lasten riemuksi helikopterilla saapui paikalle joulupukki.


Kaikkea tätä kuvaillessani erehdyin syömään lautaseni puolityhjäksi, ennen kuin muistin kohdistaa objektiivini sitäkin kohden.


Brunssi oli aika arkinen, ylläolevassa kuvassa näkyvät sen jouluiset osat, eli silli, sienisalaatti ja rosolli. Näiden lisäksi tarjolla oli ainakin karjalanpiirakoita ja leipää, salaattia, uunijuureksia, kanaa ja lihapullia.


Jälkkärit sen sijaan olivat varsin jouluisia: piparkakkuja, valkohomejuustoa, marinoituja luumuja, konvehteja ja ilmeisesti jonkin sortin riisivanukas. Ateriakokonaisuus ei ehkä ihan täyttänyt odotuksia, etenkin kun hintaakin oli viisi euroa enemmän kuin Merimakasiinin joululounaalla.


 Miljööstä ja tunnelmasta kuitenkin pisteet!


Joulubrunssilta jatkoimme Jumbon joulukaaokseen. Jo ennen Tammistoa oli aika monta autoa jonossa. Olisi vissiin voinut valita jouluostoksille jonkin muunkin päivän kuin lauantain.

Kuvista välittyy myös pk-seudun viimeaikainen iloinen säätilanne. Lumi, etkö voisi tulla?

1 kommentti:

  1. Joulupukki on nykyaikaistunut kun kopterilla lentelee. :DD Täällä on onneksi lunta, mutta ei auta kuin jännätä pysyykö se jouluun asti.

    VastaaPoista