maanantai 2. joulukuuta 2013

2. luukku

Toisen luukun takaa paljastuvat tämänvuotiset joulukorttimme, jotka edustavat jälleen varsin klassista ja yksinkertaista tyyliä, sillä tänä vuonna en pysty uhraamaan korttipaja-projektiin tuntikausia.


Nopealla vilkaisulla kaikki kortit saattavat näyttää samalta, mutta itse asiassa niiden juju piilee 3D-lumihiutaletarroissa, joiden ansiosta jokainen kortti on hieman erilainen. Aivan kuten oikeatkin lumihiutaleet.


Ja tähän loppuun todettakoon, että kylläpä vain onkin ihana olla kotona pitkästä aikaa! En muista, milloin viimeksi olisin ollut niin onnessani Helsingin valojen ilmaantumisesta näköpiiriin kuin tänä aamuna. Lisäksi meillä alkoi jälleen pieneläinjakso - tällä kertaa kirurgialla - ja illalla pääsin taas tervehtimään O:a ja laumaa ♥ Kyllä on kuulkaa fiilis huipussaan, vaikka alla onkin vain vajaan kolmen tunnin yöunet!

4 kommenttia:

 1. Kauniit kortit! Itsellä on joka vuosi ongelmana aikaansaada nätit mutta tarpeeksi yksinkertaiset joulukortit. Olen pienesti hurahtanut korttien tekemiseen ja pikkuhiljaa mielestäni kehittynyt korttiaskartelussa, mutta en nauti samalla tavalla joulukorttien tekemisestä. Pitäisi tehdä liian monta liian lyhyessä ajassa..
  Ja ihanaa kun laitoit joulukalenterin alulle! Elä liikaa stressaa sen toteutusta (helppo sanoa), pienillä asioilla saa jo tänne näytön toiselle puolen hyvän mielen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Joo, mä en oo mikään kauhean edistyksellinen korttien väsääjä, kun ei niitä juuri muuten tule tehtyä kuin jouluna :D Aina välillä ihastelen suu auki kaikkia hienoja korttiblogeja :P Mustakin joulukorttiprojektin aloittaminen ja se luova suunnitteluosuus on kivaa, mutta siinä kymmenennen kortin kohdalla saattaa jo puuduttaa - etenkin jos tekee kaikki pötköön :D

   Poista
 2. Ihania kortteja :) mistä tollasia lumihiutaleita saa ostettua?

  VastaaPoista