perjantai 13. joulukuuta 2013

12. luukku


Kuusi pystytettiin tänäkin vuonna ajoissa - kissojen avustuksella... tai oikeastaan siitä huolimatta.


Hetken aikaa mietin, että olisin jättänyt kuusen näin pelkistetyksi, mutta naah... nautitaan tästä lookista sitten joulun jälkeen.


Uutta tänä vuonna on tuo kuusenjalkana toimiva kukkakori, jonka sisältä löytyy iso lasitölkki ja peltinen kukkaruukku. Täytin ne kivillä ja tekstiileillä ja ainakin toistaiseksi puuviritelmä on pysynyt pystyssä. Kissoja se ei juuri kiinnosta - liekö niin tiheä.Ihanaa, nyt täällä oikeasti alkaa jo näyttää joululta! Kouluakin on jäljellä enää viikko ja huomenna olisi tarkoitus juhlia tämän vuoden ensimmäisiä ja viimeisiä kurssikaveriporukkamme pikkujouluja. Kaikki muut hippalot olenkin tänä vuonna lahjakkaasti väistellyt, sillä juhlafiilis on ollut jotenkin kadoksissa ja viikonloput on halunnut käyttää vain viikoista palautumiseen.

Kirralla on ollut kyllä tosi kivaa, kun on päässyt näkemään ja tekemään monenmoista. Kaikki neljä yleisintä operaatiota, eli kissan ja koiran sterilaatio ja kastraatio on nyt tehtynä, kastraatiot pariinkin otteeseen, ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvä fiilis noista kerroista on jäänyt. Sitä kun on opiskelujen ensi vuosista asti pelännyt, ettei pääse leikkaamaan tarpeeksi, niin kylläpä on ollut helpotus huomata, että eivät ne operaatiot oikeasti niin haastavia olekaan, etteikö niiden perusteita nopeasti sisäistäisi. Ehkäpä  ompelukerhostamme on myös ollut hyötyä, kun ompelemista itsessään ei ole tarvinnut pelätä.

Samalla olen edelleen iloinnut tekemästäni alavalinnasta. Päätös ei ole voinut olla huono, kun leikkausvaatteet päältään riisuttuaan tekee vain mieli hymyillä leveästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti