lauantai 8. joulukuuta 2012

8. luukku
Joulukortteja
Huh, kun meinaa alkaa tulla kiire näiden luukkujen kanssa. Eilen olin töissä ja meni vieläpä kunnolla ylitöiksi, tänään sain kehiteltyä itselleni kunnon paniikin ensi viikon hevostautien tentistä, joten päivä sujahti ohi nenä prujuissa. Harmittaa. Saas nähdä, millainen katastrofi ensi viikosta kehkeytyy. Fiilikset ovat jo valmiiksi olleet aika down tässä viime aikoina.

Vielä puoli tuntia kuitenkin vuorokauden vaihtumiseen, joten ajattelin vilauttaa teille muutaman meidän tämänvuotisen joulukortin, kun olen tainnut edellisetkin täällä näyttää.

Tällä kertaa päästin itseni korttien suhteen aika vähällä, kun Prismasta löytyi tuollaisia kivoja kohokuvioita. Jotenkin musta tuntuu, että tässä kuussa tulee silti askarreltua ihan riittämiin ;)


4 kommenttia:

 1. Allekirjoittanut päästi itsensä vielä helpommalla tekemällä kortit tänä vuonna valokuvasta.

  Tai niin helppoa kuin voi kuvitella koiran ja kahden kissan saamisen samaan kuvaruutuun olevan... :D Eli paljon hermoja ja vielä enemmän herkkulahjontaahan tuo vaati.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä oli tuollainen kuvajoulukortti Iipusta viime vuonna, niin ajattelin, että josko tänä vuonna jotain muuta :) Ehkä sitten ensi vuonna taas, tätä kuvausmateriaalia kun riittää! :D

   Poista
 2. Tosi kauniita! Inspiroiduin tästä heti ja ajattelin, että nyt ekaa kertaa jaksan askarrella kortit itse kun vähällä vaivalla saa noin nättejä, säntäsin Prismaan, mutta kaikki jouluaiheiset kohokuviot oli jo loppu :(( Pitää käydä katselemassa jostain muualta, tosin taitaa tulla kiire.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voe hitto! Meiän Prismassa oli luullakseni vielä viikko sitten, mutta tokihan ne tässä korttien postituspäivämäärän lähetessä varmaan alkaakin huveta. Ehkä Tiimarista joku vastaava setti? :)

   Poista