perjantai 14. joulukuuta 2012

14. luukku
 Kun sä tulit vieraaksemme...

... paras joululahjamme!

Tällainen meille tänään sitten kotiutui, monen viikon odotuksen jälkeen.

Kissojen kesken on asiaankuuluvasti pientä kyräilyä, mutta itse asiassa vähemmän kuin oletin. Kumpikaan ei ole saanut turpaansa, molemmat ovat kovin kiinnostuneita. Ja Taikkis nyt on oma lukunsa. Tuossa pentu itse asiassa kelliikin jo se naaman edessä selällään ja kehrää kuin viimeistä päivää!

Tuntuu muutenkin olevan maailman kovin hurisija tämä herra - ei tarvitse kuin lähestyä tai hiukan sormella koskettaa niin jo alkaa kovaääninen hurina ja puskeminen. Balineesit ovat tunnetusti seurallisia, mutta musta tuntuu, että pikkuherra vie homman vielä ihan uusiin sfääreihin. Ehkä sympaattisin otus ikinä

13 kommenttia:

 1. Apua mikä söpöläinen! :D

  VastaaPoista
 2. Awws nyt jo seuraava kisuli! Milloin on kissanristiäiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helpommin ne toivottavasti nyt nuorina toisiinsa tottuvat - ja siis toivottavasti ystävystyvät. Heti, kun saadaan päätettyä nimi :D Nyt vielä noin neljä vaihtoehtoa kaiketi.

   Poista
 3. Oi, ihana pikkuinen! ♥ Meillekin tuli muutama viikko sitten puolivuotias aby-poika, mettiksen kaveriksi. Alussa oli aika rauhallista, mutta parin viikon jälkeen alkoi vähän kovempi välienselvittely ja nytkin ne riehuu tietokonepöydän alla kun tätä kirjoitan.. :D En sit tiiä onko se jotain leikkiä, mut aika rajulta se ainakin näyttää! :o

  Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, aby <3 Kyllä meilläkin tuon mun kirjoitukseni jälkeen on sähistelty ja heristelty piikkihanskaa, mutta juuri tällä hetkellä alkaa taas jo näyttää paremmalta. Hiukan sanotaan hsss, jos toinen tulee liian lähelle :D

   Poista
 4. Eikä, kuinka söpö tääki kisu! Mistä te oikeen löydätte noita? Voisko nyt sit sanoa, että onnea perheenlisäyksestä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän niitä vilistää - kasvattajien olohuoneissa :D Senkun hakee omansa pois ;) Voi sanoa, kiitos!

   Poista
 5. Ihanaa, ihanaa onnea! :) Ja joo, on se vain niin, että kissoja on oltava kaksi. Jahka "veljekset" löytävät yhteisen sävelen, ei mikään korvaa kissakaveria.

  Nim. aamulla oikeasti mietin, onko nuo meidän kissat enää terveitä ollenkaan, kun rallia mentiin peräkkäin pitkin seiniä. Koira ei edes ehtinyt huomata niitä, kun kiitivät ohi sellaista vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivomme :)Undo osaa kyllä yksinkin vetää aikamoista rallia, mutta toivokamme, että enää ei tarvitse ;)

   Poista
 6. Voi mahtavaa, onnea! Söpö tummanassu <3
  Me odotellaan että kasvattaja astuttaa kissansa. Ehkä mekin saadaan uuden kaverin kevätkesällä meidän karvahulluudelle. Alkaa meinaa jo pinna loppua ;)

  VastaaPoista