torstai 6. lokakuuta 2011

Tunnustus

Sain tuossa taannoin tatalta tunnustuksen, kaunis kiitos sinne suuntaan! :)Tunnustukseen kuuluu tehtävänanto: pitää kertoa lukijoille oma lempiväri, lempiruoka ja paikka, jossa haluaisi käydä. Tässäpä omani.

Lempiväri: vaihtelee asiasta riippuen, mutta yleensä en juurikaan piittaa ihan peruväreistä, mutta kun niitä murtaa hiukan suuntaan tai toiseen, niin johan saa mut rakastumaan. Sydäntä lähelläni ovat siis pinkin ja vaaleanpunaisen eri sävyt, lime, turkoosi, petrolinvihreä, pastellisävyt, lila, sitruunankeltainen... kyllähän näitä riittää. Musta-harmaa-valkoiseen yhdistelmään pukeutuminen tai pelkästään ko. väreillä sisustaminen tuntuu jo ajatuksenakin varsin vieraalta ja ahdistavalta.

Lempiruoka: Omatekemät, hehe. Karppilasagne, vuohenjuustobroileri, karppipitsa, Pancho Villan kana-annos mikälie oikealta nimeltä onkaan ja useat salaatit.

Paikka, jossa haluaisin käydä: Näitähän löytyy. Vielä näkemättä olevista ainakin Kreikka, Rooma, Kroatia, New York (muukin Jenkkilä kelpaa), Thaimaa, muut Aasian maat ja Afrikka. Uudelleen mieli halajaa niin Ranskaan, Saksaan, Norjaan kuin Espanjaankin. Ja Ahvenanmaalle tai muualle saaristoon olisi päästävä säännöllisesti - edelliskerrasta alkaakin olla jo liikaa aikaa!

Ja koska tämä tunnustus tuntuu kierrelleen kaikki lukemani blogit varsin tehokkaasti läpi, niin luovutan sen vain tällä kertaa eteenpäin kaikille ihanille, omaa blogiaan kirjoitteleville lukijoilleni! :)

Syksyinen aurigonnousu kotipihalta kuvattuna


4 kommenttia:

 1. Hei! Mietein tässä että mistä päin suomea sinä olet kotoisin? :)

  VastaaPoista
 2. Pirkanmaalta, Tampereen vaikutusalueelta :)

  VastaaPoista
 3. TESTING.

  En ole hetkoseen pystyny lähettää mihinkään bloggerin blogiin kommenttia, katsotaan onko asia nyt korjaantunut. (olen siitä johtuen painellut vimmatusti sun tyksin-nappia korvikkeena.)

  Hieeeenot on iltailmat Vantaalla ja kuvasarja Iipusta tuolla aiemmassa postauksessa Taikan lammastutustelua kohtaan aiheutti "aww"-tuntemuksen. Ja sekin, että pieni paimenkoira löysi lampaansa. <3

  MOH (Eläimet pystyy näköjään syömään kaikenlaista, viitaten myöskin aiempaan postaukseen..melkein tuli itellekin huono olo kun mietti että olis tollaisia juttuja mahassa)

  VastaaPoista
 4. MOH: U passed! :) Tuntemattomat ovat Bloggerin tiet. (Kirjoitan tätä puolet vasemmasta kädestä Taigermaisterin suussa, joten kyllä, koirat ainakin täällä meillä päin syö ihan mitä vaan ;))

  VastaaPoista