lauantai 1. lokakuuta 2011

They ate what?

O lähti ja mä jäin.Tyhjä fiilis. Ja maha. Täytin sitä salaatilla ja turkkilaisella jugurtilla. Onnistuin sitten salaattia takaisin jääkaappiin sysätessäni tipauttamaan koko kulhon alassuin lattialle ja komeassa kaaressa lenteli kurkut ja tomaatit vastapuunatulle lattialle. Eikä koiratkaan osoittaneet yhtään solidaarisuutta - olihan kyse pupunruuasta - vaan ihan yksin sain siivota! Fail - fail. Taikkis tosin leikki hetken aikaa yhdellä kurkunpalalla. Lasketaanko se auttamiseksi?

O:kin laittoi viestiä, että autosta oli kotimatkalla loppunut melkein bensa ja lopulta ABC:n löydettyään hän olikin onnistunut tankkaamaan väärää bensaa. Eikä siitä oo vasta kuin päivä, kun O tänne ajellessaan oli onnistunut Riihimäen ABC:lta lähtemään takaisin kohti Tamperetta. Ollaan kyllä molemmat yhtä hasardeja! Ehkä just siks me tullaankin niin hyvin toimeen, vaikkei kauaa olla tunnettukaan :D

Mutta tosiaan ajauduin vähän sivuraiteille,koska mun varsinainen asia ei ollut se, mitä mä söin (tai minkä välitin kaatopaikan rottien syötäväksi), vaan kaverin Facebookkiin lähettämä linkki eläinten ruuansulatuskanavista löytyneistä vierasesineistä röntgenkuvineen otsikolla "They ate what? 2011 X-ray Contest Winners". Eli siis eläinlääketieteestä kiinnostuneet, check this out.

Toivottavasti Taikkiksen kova pureskeluinto ei koskaan johda samanlaiseen lopputulokseen...

Kuva
Kuva

Kuva

Mä lähden tyttöjen kanssa ulos ja sitten kurssikaverin luokse illanviettoon, adios!

2 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoinen blogi sulla! Yritän tänä keväänä ensi kertaa eläinlääkikseen. Eivätkös ne oppikirjat olekin melkein kaikki englanniksi? Olitko itse hyvä englannissa lukiossa? Vähän hirvittää, kun enkku ei ole mun vahvin aine, ne sanat ei jää niin helposti päähän, niin miten selviän sitten jostain enkunkielisistä tiedekirjoista. :O Sanakirja kädessäkö niitä sitten pitää lukea?

    VastaaPoista
  2. Jep ja kiitosta vain :) Olin ihan hyvä kyllä, L:n kirjoitin ja meinasin jossain vaiheessa lähteä kieliä lukemaankin lukion jälkeen. Väittäisin kuitenkin, että kyllä tuohon tieteelliseen englantiinkin pääsee sisään, kun sinnikkäästi vain lukee. Tietysti nyt jo kannattaa panostaa siihen luetun ymmärtämiseen, mutta käytännössä hommaa helpottaa aika tavalla se, että luennot ja luentomateriaalit ovat kuitenkin suomeksi ja niissä kuitenkin kerrotaan perusjutut. Kirjoista saa sitten syvempää tietoa, joka on muutenkin helpompi ymmärtää luennon perusteella. Jokaista sanaa ei tarvitse kääntää asian suunnilleen ymmärtääkseen. Enkusta järjestetään myös kurssit ykkös- ja kakkosvuonna ja niillä käsitellään keskeisintä sanastoa yms. tärkeää. En osaa kertoa sen paremmin, kun itse suoritin ne tasokokeella (kuten ehkä puolet muustakin porukastamme) :)

    VastaaPoista