torstai 20. lokakuuta 2011

Kaksi viikkoa pähkinänkuoressa


Eehä tästä reaaliaikaisesta päivittämisestä taho tulla mittää! Päätinkin, etten nyt (viime) viikonloppuna kuvaile yhtään enempää, ettei jää postauksia roikkumaan rästiin. Niinpä jouduttekin nyt toljottelemaan kaksi viikkoa vanhoja kuvia sunnuntaiselta pienen metsäjärven kiertäneeltä kävelylenkiltämme. Oli kivaa, mutta pimeä yllätti - perus syksyä siis.


Oon nähtävästi saanut koirien rinnalle uuden paparazzailun kohteen
O tuli tänne sairastamaan viime viikon hmmm, torstaina? ja lähti eilenaamulla. Saatiin siis leikkiä kotia kokonainen viikko!

"Mitä, onko vessani varattu?" 
"Oho, kuluupa ruokaa paljon."
"Wou, imuroitpa sä tarkasti."
"Onpas kivaa kokkailla kahdelle, jaksaa panostaa."
"Mitä, käytitkö sä jo koirat?"
"Mistä näitä sukkia oikein satelee?" 
"Jee, mulla on taas olkkarissa toimiva lamppu!"
"Mihin mun viimeinen suklaanpalani katosi? Niin se, joka mun piti syödä lenkin jälkeen."
"Siis sä kävit juosten hakemassa kioskilta PepsiMaxia 5min ennen sulkemisaikaa? *mykistynyt kiitollisuus*"

You get the point.

Hiukan on vielä totuttelemista - onhan siitä jo kolme vuotta, kun olen viimeksi harjoittanut vastaavaa kotini jakamista. Onneksi tää tulee nyt näin pienissä pätkissä, haha.

Joku sitä jo ehtikin ihmetellä, että eikö me asuta samalla paikkakunnalla  ja vastaus kuuluu siis, että O on mun kotipaikkakunnalta kotoisin. Selittänee ehkä myös mun edelliskesiä ahkerampaa ramppausta kotipuoleen tuossa viime kesänä. Onneksi herra tuntuu viihtyvän täällä pk-seudulla sen verran hyvin, että on ainakin tähän asti tykännyt huristella tänne pari kertaa viikossa.

Hullu.



 Mitäs muuta? Ai niin. Mulla on uus puhelin. Taas.

Eihän se mun edellinen ollutkaan vasta kuin parin kuukauden takainen hankinta, O:n vielä tuoreempi, kun Taikkis päätti, että silikoniset suojakuoret ne vasta tuntuvatkin ihanilta hampaissa. Ei varmaan tarvitse kertoa, että puhelinten kosketusnäytöt eivät olleet ihan samaa mieltä. Ja mä kun luulin, ettei sheltille nyt mitään eläinvastuuvakuutusta tarvitsisi ottaa! Nyt siis harjoitellaankin  käyttämään taas näppäimellistä puhelinta niin kauan, kun Taikkis on tuollainen riiviö. Snif.

Koirien takia joutuu tekemään uhrauksia. Onneksi sen tekee mielellään.

Opinnoissakin on tapahtunut jonkin sortin edistystä. Kotitentistä on lähes puolet valmiina ja tänään esitimme vihdoin koko syksyn ajan hiomamme ryhmätyön Aujeszkyn taudista ja PRRS:stä. Näytelmä oli mielestäni oikein onnistunut, mutta vedimme koko show:n hiukan turhan nopeasti ja kritiikkiä sateli. Onneksi lopulliset arvostelumme esityksen asiasisällöstä olivat kuitenkin varsin erinomaiset.

Huomispäivä on opiskeluista vapaa, joten vietänkin sen sitten leppoisasti töissä. Ihan mukavaa vaihtelua, sillä kyseessä on erinäisistä syistä johtuen ensimmäinen vuoroni koko syksynä. Ensi viikolla vuoroja on sitten luvassa lisää ja uudet kurssit, eli "lihantarkastus" ja "eläinlääkäri virkamiehenä" pyörähtävät käyntiin.

Sitä odotellessa.

7 kommenttia:

 1. Nättejä valokuvia!

  Ja ihan asiasta poiketen: onko rabiekseen rotokusta (ihmisille, eläimille?)?

  VastaaPoista
 2. En ookkaan ennen kommentoinut, mutta tykkään blogistasi :) Näin eläinlääkiksestä haaveilevana juttuja siihen koskien on tosi mielenkiintoista lukea.

  Mutta sellanen kysymys että tiedätkö jos hakee jonain vuonna tuonne eläinlääkikseen, ja pääsee, niin voiko sen paikan jättää sinä vuonna käyttämättä ja joku toinen vuosi sitten mennä?

  t. lukiolainen

  VastaaPoista
 3. Kiitos lukiolainen :)

  Paikkaa voi lykätä hyvästä syystä (esim. armeija, raskaus, edellisten opintojen loppuunsaattaminen) ainakin vuodella. En tosin usko, että noita syitäkään välttämättä kauhean tarkkaan lähdetään tivaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Facebook-peukku olisi oiva tähän postaukseen. :D

  Ei nyt erityisempiä kommentteja tai lisättävää tähän muuta ole kuin että "<3" ja ":)"

  MOH

  VastaaPoista
 5. No okei sen voisin sanoa että aikamoisia löytöjä siis voi tehdä kotipaikkakuntien pimennoistakin, hah hah, tää on tätä elämän huumorintajua. Tyttö tulee suuren kaupunkiin opiskelemaan jossa on massoittain miehiä, ja kotipaikkakunnan mies pesee ne. JUURI HYVÄ, se on oikein!!! (peukku taas)

  MOH

  VastaaPoista
 6. Hihii ihanaa! :) O vaikuttaa tosi hyvältä tyypiltä ja just sopivalta Sinulle! Tsempit!
  -Sape

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Oho, sorry - miten oon missannut sun kommenttis?! Mutta kiitti :) Rabiekseen on olemassa rokote: metsästys- ja virkatehtävissä olevat koirat pitää rokottaa, kissojen ja muiden koirien rokottamista suositellaan. Samoin supia ja kettuja rokotetaan syöttirokottein (kirjoitin aiheesta juuri tänään kotitenttivastausta!). Ihmisistä rokotetaan eläinlääkärit (mekin saatiin ykkösellä rokotukset) ja lepakkotutkijat ainakin.

  MOH: Mitenköhän tuon "tyksin":n tilalle saisi sellaisen? ;) Mutta joo, ihan tuota samaa oon nauranut kans. Toisaalta musta tuntuu, että täällä on tosi vaikee luoda sellaisia pysyvämpiä tapailukuvioita, koska samoihin ihmisiin ei törmää jatkuvasti eli pitäisi yhden kivan illan perusteella jotenkin saada valtavan suuri varmuus että haluaa tapailla ja ottaa jutun vakavasti. Just don't happen that easy! Mutta vaikka samasta kaupungista O:n kanssa ollaankin, niin mitään ei toistemme olemassaolosta olla ennen viime kevättä tiedetty :)

  Sape: Kiitooos :) Onhan se sitä ja välillä tuntuu, että me ollaan pelottavankin samanlaisia :D

  VastaaPoista