lauantai 9. heinäkuuta 2011

Päiväni muotibloggaajana

Edellispostauksen kommenteista - niistä kummastakin - vedin sen hätiköidyn johtopäätöksen, että lukijani eivät tee joukkopakoa, jos läpisen arkisia juttuja ihan vain bloggailun ilosta. Niinpä kuljetin tänään kameraa mukanani hankkiutuessani eroon palkastani.

Aamu alkoi klo 11 herätyksellä jos kello kuuden pissa-kakkaralli jätetään pois laskuista. Sää oli jo silloin turhan kuuma koirien lenkittämiseen, joten kasasin vain auringonottokassini mukaan ja suuntasin karvanapojen kanssa pihanurmelle trooppisen ilmaston valtaamaa kotiamme karkuun. Taikina lekotteli varjossa ja mä hankin vihdoin kesän ensimmäiset rusketusraidat! Täytyy sanoa, että auringonotto on kyllä tosi tylsää ilman seuraa, kirjoja tai lehtiä. Onneksi Taika huolehti ohjelmasta kiikuttaen suurena aarteenaan suussaan milloin oksennettua myyränraatoa(?!), kissankakkaa tai ruusupensaan oksaa. Voitte kuvitella, että temperamenttinen neitokainen ei varsinaisesti ilahtunut joutuessaan luovuttamaan tarkkaan vaalimat aarteensa... Samoin kuoppien kaivelu on pennun mielestä huippupuuhaa. Emäntä sai kokea tämän kasvoille lentävänä hiekkasuihkuna.

Kyllästyttyäni maassa makoiluun kuljimme postilaatikon kautta takaisin sisälle ja kas, minkä odotetun paketin Kusti oli polkenutkaan!




Oon nyt vuoden ajan käyttänyt LilyLoloja ja vaihto mihinkään muuhun ei siinnä lähitulevaisuudessa - sen verran tyytyväinen olen ollut. Nyt tilasin peruspohjan lisäksi näytteitä viimeistelypuutereista ja aurinkopuuterista, jonka sävy vaikutti siltä, että voin vihdoin hyljätä Dr. Hauschkan vastaavan tuotteen. Ei sillä, että sekään huono olisi ollut, mutta mieluiten suosin kuitenkin noita mineraaleja iholla.

Seuraavaksi pyöräilin suihkun kautta Tiksiin ostoksille ja leikkimään omaksi huvituksekseni muotibloggaajaa.

Wannabe muotibloggaajaa. "Muotibloggaajaa".

En voi sanoin kuvata, kuinka suuren kynnyksen jouduin ylittämään kehdatakseni kuvata itseäni vaatekaupassa :D
Pukukoppi oli hiukan iisimpi, vaikka hävetti mua sielläkin kameran pitämä ääni :D

On kai nuis koivis jo vähän brunaa!
Populaa terdellä. Annoskateus.


Ja jatkaakseni uskottavalla muotibloggaajalinjalla, tällaisia löytöjä lopulta tulin tehneeksi:



Beige takki - Vila
Ihanan räikeät kynsilakat KoneHelsinki/Seppälä ja perustopit Seppälä
Ihanan pehmoiset harmaat farkut - Only - ja valkoiset caprit - joku random
Shampanjan värinen lyhyt juhlamekko - Vila
Valkoinen huivi - Seppälä

Lisäksi ostin hiukan alusvaatteita, mutta jätin ne kaiken siveyden nimissä kuvaamatta ;)

Ennen ruokakauppareissua halusin vielä osoittaa tukeni Hesburgerille, joka on päättänyt oikeuttaa karppaajien olemassaolon ottamalla karppiaterian valikoimiinsa. Myyjälle käsite "karppiateria" ei tosin sanonut mitään, mutta onneksi kollegansa oli hiukan paremmin kartalla ja osasi opastaa, että aterian virallinen nimi on "Burgerisalaatti".




Ateriaan kuului siis kaksi lämmintä pihviä ja niiden välissä juustoa, pari siivua pekonia ja mitätön salaatista, kurkusta ja tomaatista koostunut perussalaatti. Kastikkeeksi valitsin kurkkumajoneesin, joka kyllä toimi hyvin. Lopputuomio: maistui juuri siltä, miltä raaka-aineiden perusteella pystyy kuvittelemaan, mutta voisin ostaa toistekin!

Ruokaostokset Prismassa suoritettuani palasin kotiin ja lähdin ulkoiluttamaan koiria. Nyt istuskelen tässä terassilla hiukan partaäijä-kerma-mustaherukkaseosta ja yksi herkkusidukka seuranani, nautiskelen lämpimästä kesäillasta viltin ja koirien alla ja kuuntelen vastoin tahtoani yläkerran naapureiden juttuja: Vantaan Onnela, the place to be? ;)


Well, maybe some other time... ATM I'm just fine here.

At home.

7 kommenttia:

  1. Kesällä on riistäytynyt elämä hallinnasta ja olo on kuin vasikalla pellossa, joten onpa kulunut hetki jos toinenkin kun olen viimeksi kommentoinut.

    Hauska postaus JA RESPEKTII kun noin häpeämättömästi kuvailit itteäs vaatekaupassa :D Asennetta, haha.

    (Ihanat erityisesti nuo shoppailuasun kengät ja tuo ostamasi takki ja kynsilakat)

    Vitsi pitäis varmaan itekin kokeilla noita LilyLolo meikkejä kun kaikki niitä tuntuu kehuvan. Jotenkin saanu päässäni sen tilaamisen vaikuttamaan hankalalta vaikka eihän se voi olla.

    T. MOH

    VastaaPoista
  2. Olin juuri saanut itseni kursittua kasaan ja aloittamassa hillitöntä pääsykoeprojektia jälleen alusta kun Helsingistä kuului kummia.

    Uudet ylioppilaat omiin kiintiöihinsä. Me muut hylkiöt mitättömään höpöhöpökiintiöön.

    Jotta emme varasta paikkoja niitä tarvitsevilta. Jotta pysyisimme kiltisti väärin valituissa opiskelupaikoissa.

    Minä ennustan tästä vain ja ainoastaan aivovuotoa Suomesta. Etsin pakopaikkaa mistä tahansa maailmankolkasta. Miksi en saisi tavoitella unelmaani?!

    Ja väitän, että me monta vuotta hakeneet olemme aika monta kertaa varmempia valinnastamme, ja lukeneempia ja kokeneempia kuin uudet ylioppilaat. Kai kuvitellaan, että lääkäreidenkin kohdalla määrä korvaa laadun.

    Tämä elämä on kuin jostain painajaisunesta. Mitä seuraavaksi? Lukukausimaksut. Kai sitten jo ensi vuonna.

    -Mäykky

    VastaaPoista
  3. MOH: Haha, ihana :D Kyllä sua onkin kaivattu! ;) LilyLololta tilaaminen on kyllä paljon helpompaa kuin vaikka Stockalle lähteminen - sen kun klikkailee koriin ja maksaa nettipankissa :) Toimituskulut on alhaiset ja toimitus nopeaa - itse tilasin muistaakseni maanantaina ja perjantaina olivat tuotteet kolahtaneet postiluukusta.

    Mäykky: Voi ei, siis mitä ihmettä?! En oo kuullutkaan mistään tällaisesta! Miten tämä siis vaikuttaa lähtö(?)pisteisiin vai mitämitämitä? Lähtee googlettelemaan->

    VastaaPoista
  4. Mistähän tämä termi "karppiateria" tulee, kun sitä niin moni asiakas yrittää tilata? Onko sitä mainostettu sillä nimellä esim. televisiossa? Kyseessä on tosiaan ihan uusi tuote ja ainakin meidän ravintolassa se on koulutettu työntekijöille vain ja ainoastaan burgerisalaattina, enkä olisi sitä karppaamiseen yhdistänyt kyllä mitenkään ennen kuin selailin ruokiksella Hesen nettisivuja selvittääkseni että millä ihmeellä tätä tuotetta oikein mainostetaan. :P Joten ei ihme, jos kaikki ei tätä "karppiateriaa" tunnista asiakkaan tilauksesta. :D

    VastaaPoista
  5. Kurnu: Karppaajat tilas ymmärtääkseni ennen aina jonkun hampurilaisen "ilman sämpylöitä, rasiaan" Heseltä - milloin enemmän, milloin vähemmän onnistuneesti. Sitten ilmeisesti joko Hesen omasta tai karppaavien asiakkaiden toiveista lanseerattiin tämä burgerisalaatti ihan valmiiksi annokseksi ja vähähiilarisenahan sitä nettisivuilla mainostetaankin. Karppaajat odottivat uutuutta kieli pitkällä ainakin täällä: http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=53221&hilit=burgerisalaatti&start=30 Ja alunperin ilmeisesti mainostettu Facebookissa vähähiilariseksi, kun oli se nimikisa ja kaikkea, ja sieltä joku karppaaja sitten bongannut tuohon keskusteluun...

    VastaaPoista
  6. Ohhoh, en ole nyt lainkaan elänyt ruokamuodin aallonharjalla tässä! Ehkä työntekijöitä hämää tässä eniten se, että meidän aivoissa kyseessä on salaatti, ja "ateria" koostuisi kombosta: asia x + lisukeperunat/-salaatti/-porkkanat + juoma. Multa jopa tuli yks meidän työntekijä kysymään että "mitä kalaa siinä kalahampurilaisessa on, asiakas haluaa karppiaterian". :D

    Testasin itsekin tämän salaatin, mutta mun normiruokaan peilaten tämä oli niinku oisin heittäny hampurilaisen kippoon ja päättäny syödä sen haarukalla ja veitsellä. (Nauroin ääneen koko syömisen ajan.)

    Ihmiset on alkaneet päivittämään blogejaan hurjasti kesällä. Milloinkahan itse pääsisi Tumblr-tasosta kehittyneemmäksi. :P On niin paljon kaikenlaista puuhaa ettei oikein jaksa kehitellä mitään hienoja tekstejä...

    VastaaPoista
  7. Haha :D On kyllä aika pyllystä, jos kerran työntekijöitä ei oo infottu. Luulin, että kerrankin ois karppaajia oikein ajateltu! Mut ite en kyl tajunnu ajatella ees tota ateria-asiaa noin vaikeesti :D Onneks jatkossa ihan varmasti muistan jo ton nimenkin!

    Ja joo, aikaa on enemmän kirjotella, mut en tiä, onko tää tekstien taso sit sen arvosta :D Lukijatkin vaan vähenee! :D

    VastaaPoista