torstai 7. heinäkuuta 2011

Ai mikä narkolepsia?

Ai niin. Mulla on tällainen blogikin.

Rehellisesti sanottuna unohduksesta ei kyllä tämän radiohiljaisuuden kohdalla ole kyse, oon vain ollut ihan kuolemanväsynyt. Koko viime viikko meni n. 4h unilla yötä kohden, eikä viikonloppukaan varsinaisesti tuonut helpotusta univelan lyhentämiseen, kun lauantaina piti kerrankin päästä ajoissa ulos ottamaan aurinkoa ja sunnuntaina tuli valvottua aamukymmeneen, minkä jälkeen ei enää uni oikein maistunut paitsi junassa, haha. Olin siis  jälleen kotipuolessa käymässä ja oli kyllä kaikin puolin hauskin viikonloppu pitkään aikaan! Mun kesäpositiivisuus on alkanut palata vanhojen ystävien näkemisen myötä, eikä hienoja kesäöitä parane tuhlata nukkumiseen, vaikka se sitten tarkoittaisikin randomeita nukahteluja dösiin, juniin, telkun ääreen tai puistoon viltille... ;)

Kotipaikkakunnallani oli viime viikonloppuna kesätapahtuma, joka vetää paljon ihmisiä liikkeelle. Unohdin kuitenkin kameran akun (jep, järkkäri oli kyllä mukana...) kiireellä lähtiessäni kotiin, joten kuvia ei ole ainuttakaan. Tästä tuleekin nyt varsin kuvaton postaus, mutta koska nää mun arkilöpinät tuskin muutenkaan kiinnostavat muita kuin kotiväkeä, niin pystyn ehkä tämän kerran elämään asian kanssa ;) Jotain on kuitenkin pakko postailla, sillä äitini tuppaa huolestumaan tyttärestään, jos blogi ei päivity. Puhelimet? Yliarvostettua!

Kaiken kaikkiaan sää oli kuitenkin mahtava ja tämäkin arkajalka uskalsi vihdoin kastella talviturkkinsa. Ja mikä parasta, Taika seurasi kutsuttaessa perässä ja ui mun syliini asti. On se vaan niin hieno pentu :) Muutenkin tytöillä tuntui olevan hauskaa, kun saivat juosta ympäri pihaa ja leikkiä pallolla ja frisbeellä. Kyllä, myös Iippu. Se kuumenee pallosta ja alkaa haukkua taukoamatta. Pitäisikin joskus kuvata sitä videolle.

Palasin kotiin henkisesti varsin virkistyneenä, mutta fyysisesti aivan rikkipoikki. Univelkojen korjaamista ei varsinaisesti helpottanut sekään, että kolme viikon ensimmäistä päivää menin aamuvuoroon, mikä tarkoittaa herätystä klo 6.00. Töiden jälkeen oli sitten pakko ottaa aina päikkärit, mikä sotki unirytmiä entisestään, kunnes viime vuorokauden aikana nukuin yhteensä varmaan 12 tuntia ja aamulla niin pitkään, että olen vihdoin ihan täynnä energiaa. Sain aamulla jopa siivottua, vaikka alkuperäisenä suunnitelmana oli ollut mennä nautiskelemaan auringosta puistoon koirien kanssa. Sanomattakin selvää, että aamupäivällä aurinko olikin pilvessä ja suostui tulemaan esiin vasta, kun mun piti lähteä töihin. Perus.

Nyt mulla onkin sitten perjantai vapaa ja viikonloppu töitä. Onneksi tänne on luvattu pilvistä säätä, joten en ehkä katkeroidu lopullisesti. Maanantaista alkaen olenkin sitten viikon lomalla, ihanaa! Jotain pientä reissua olisi mahdollisesti suunnitteilla loppuviikolle ja ainakin kotipuoleen olisi tarkoitus suunnata lomatunnelmiin päästäkseni.

Eikä mulla nyt niin valtavaa tarvetta ole tässä kohtaa päästä matkustamaan. Kesätöiden loppuessa elokuun lopulla on nimittäin aika pyyhkiä Suomen pölyt jaloista ja lentää Espanjan auringon alle.Kuvat: Googlen kuvahaku

Ei huono palkinto koko kesän raadannasta, jos multa kysytään!

3 kommenttia:

 1. Joo, kiitos taas suunnattomasti postauksesta, olinkin jo vähän huolissani, kun ei mitään kuulu:) Kuvattomatkin postaukset kelpaa, kunhan vaan jaksat päivittää.. kiitti siitä...
  M

  VastaaPoista
 2. Jep, ei lainkaan hassumpi palkinto! Me olemme avokin kanssa suuntaamassa elo-syyskuun vaihteessa Kreikan auringon alle viikon lomalle. Alkuperäinen idea tähän matkaan on palkita itseni vuoden raadannasta ja hieroja-tutkinnon läpäisystä sekä ammattinimikkeen saamisesta, mutta ehkä se matkan tarkoitus kääntyy nyt meillekin palkinnoksi kesän ahkeroinnista. Itsellä siis kolmivuorotyö ja lomat juurikin niitä satunnaisia vapaapäiviä. Avokilla on ihan perus virka-aikatyö, mutta tarvitaan molemmat se loma.

  Ja jee, blogi päivittyi ;)

  VastaaPoista
 3. M: Haha, on mulla tosiaan puhelinkin - taas :D Ja yritän parhaani :P

  tata: Oooo, Kreikka on kyllä kanssa mun lomahaavelistalla aika korkealla. Onnea valmistumisesta ja varmasti olette lomanne ansainneet! Ihanaa, kun on jotain, mitä odottaa!

  VastaaPoista