maanantai 11. heinäkuuta 2011

Weekend well spent

Huhhuh, mikä työviikonloppu takana. Nuo 12-tuntiset vuorot - aamukymmenestä iltakymmeneen - vievät ihan koko päivän ja koska meillä sama henkilö tekee sekä lauantain että sunnuntain, menee töiden takia koko muu viikonloppu aina tavallaan ohi suun. Onneksi en nyt sitten missannutkaan kuin Ruisrockin, SummerUpin, Pori Jazzit, beachfutiksen Yyterissä ja omalla kotipaikkakunnallakin sikajuhlat! Enää en ihmettele, miksi mut haluttiin juuri täksi viikonlopuksi töihin ;)
No, toivottavasti tilipäivänä sitten lohduttaa. Aina sitä löytyy jotain pientä kivaa, millä palkita itsensä...

Rakkauslaukku ja vieläpä valkoinen sellainen pitkästä aikaa...


Edustavat mukavuuskengät

Lemppareimmat balleriinat ikinä... oon tehnyt loistavia - tai ainakin omannäköisiäni - alelöytöjä ;)

Ihan mielenkiintoista noissa päivystyksissä kuitenkin on - siis silloin, kun jotakin tapahtuu. Näkee hiukan erilaisia tapauksia kuin ihan ajanvarausaikoina. Surullisia kohtaloita ja tuskaa, mutta myös paljon iloa, huojennusta ja jälleennäkemisen riemua. FFF:ja, mahatauteja, tappeluhaavoja. Pentuja ja vanhuksia. Kissoja ja koiria, mutta myös puluja, kaneja, hamstereita ja marsuja. Yksittäisenä tarinana mieleen painui tällä kertaa heikossa kunnossa löytyneen kissan kohtaaminen omistajansa kanssa kuukauden karkumatkan jälkeen. FFF sekin.Välillä tosin vaadittiin tsemppausta ja hampaanpurentaa takahuoneessa, jotten heittäytyisi liian tunteelliseksi.

Nyt yritän vielä vähän siivoilla ja pakkailla huomista varten. Se olisi nimittäin lllllloman paikka! Kokonaisen viikon jopa, mutta eiköhän tässä ihan tarpeeksi arkikuvioista tule irtaannuttua. Kunhan vain jotenkin saan kaksi sokerioravaa, kaksi koiraa, itseni ja tavarani taas teleporttailtua pari sataa kilometriä pohjoisemmaksi. Täytyy sanoa, että Kuopion juhannuksen jälkeen tuo oma junamatkani on alkanut tuntua varsin vaatimattomalta ;)

Ihanaa alkavaa työ- tai lomaviikkoa lukijoille, palailen sitten kotipuolesta luultavasti koirakuulumisten kera!

Kuvat: weheartit.com

PS. Ajattelin yrittää postailla jatkossa hiukan useammin, mutta lyhemmin - hiukan tähän tyyliin. Yes/no?

2 kommenttia:

  1. Lyhyemmille postauksille, jotka tulevat useammin: YES. Itse en jaksaisi millään lukea pitkiä postauksia, kun on monta blogia luettavana.

    Kysymys: mistä ostit tuon ihanan valkoisen laukun ja paljonko maksoi? Nim. mäkin haluun! :D

    VastaaPoista
  2. Branilla: Kiitos kommentista :) Itse tykkään enempi lukea postauksia, joissa on kunnolla asiaa, mutta toisaalta se, että blogi ei päivity pitkään aikaan, ei ole hyvä sekään :D Mutta luultavasti yritän tosiaan nyt postailla lyhyemmin ja useammin :)

    Laukku on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Seppälä :D En muista mitä maksoi, jotain 10-20e luultavasti osuu melko lähelle alennuksen jälkeen :)

    VastaaPoista