lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tunnustus

Jo toinen laatuaan! Häm-häm-hämmentävää. Kuten myös se, että lukijoita on yhtäkkiä tupsahtanut jostakin aika tavalla lisää! Tervetuloa vain :)

Julia (jolla on muuten aivan ihania eläin- ja muitakin kuvia blogissaan!) luovutti mulle tämän blogimaailmassa ahkerasti kierrelleen "The Gorgeous Blogger"-tunnustuksen, joka kuuluu siis näin:"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi?
Ennen tätä blogia mulla oli pari muuta, eläinaiheista blogia, mutta niihin kirjoittaminen lopahti mulla aika äkkiä. Ensimmäiset Tassunjäljet sydämeen painettiin sitten 1.8.2009.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Opiskeluja eläinlääkiksessä ja muuta mun elämääni liittyvää. Arkisia juttuja, karppausta, lemmikkejä, sisustushömppäilyä... mitä milloinkin. 

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
No nuo edellä mainitsemani aihepiirit ehkä? Mun tyylini kirjoittaa, niin hyvässä kuin pahassakin.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Halu tallentaa elämäni suurin muutos, eli opiskelujen aloittaminen ja uudelle paikkakunnalle muuttaminen, kuvineen, ajatuksineen ja tunnelmineen jonnekin. Lähinnä itselleni ja sukulaisilleni alunperin, mutta toki myös eläinlääkiksestä kiinnostuneille (olettaen, että joku tänne joskus löytäisi). Itse kun olisin pääsykoekeväänä toivonut löytäväni eläinlääkisblogin motivaattorikseni, niin mikseipä joku muukin...?

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 
Tällä hetkellä haluaisin saavuttaa seesteisen balanssin elukka- ja muiden juttujen välillä. En halua tästä mitään yleistä eläinlääkis-tiedotuskanavaa, vaan haluan säilyttää blogini persoonallisena, oman elämäni päiväkirjana, jollaiseksi sen alunperin loin. Haluaisin myös oppia ottamaan erikivoja kuvia ja kirjoittaa postauksia enemmän yhteen aiheeseen keskittyen ns. sillisalaattijutustelun sijaan. Tämä tunnustus on kierrellyt blogimaailmassa jo niin pitkään, että kaikki ne, joilla itse tunnustuksen jakaisin, ovat vastailleet tähän aikoja sitten ja monta kertaa. Tuon mun (vihdoin jopa päivitetyn) linkkilistan blogeille sen kuitenkin voisin jakaa, ihan melkeinpä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti