perjantai 20. kesäkuuta 2014

Unforgettable India

Tässäpä tämä lupailtu videopätkä, joka koostuu suurelta osin minibussissa kuvailluista klipeistä.  Yritin kovasti ikuistaa kaduilla vilahdelleita tai liikkeiden edessä makoilleita katukoiria ja luulinkin saaneeni pari filmille, mutta ilmeisesti en sitten kuitenkaan. Lehmiä (ja muitakin eläimiä) videolla sen sijaan näkyy, sillä ne olivat katukuvassa vielä koiriakin tavallisempia. Harmillisen usein niitä näki ruokailemassa tienpientareiden jätekasoilla, joista ne arvatenkin saavat pötsinsä täyteen epämääräistä muovijätettä ja ovat pian pulassa. Tuotantoeläinsuuntautuneemmat kollegani ovat näitä Intiassa leikelleetkin, mutta itse halusin nimenomaan pieneläinpainotteiselle kurssille.

Sama jäteongelma selittää myös katukoiraongelman ja sen, miksi katukoiria ei voi vain lopettaa pois päiviltä: jos koiria ei olisi, valtaisivat muut eläimet - todennäköisimmin rotat - nuo jätekasat. Jätteiden käsittely onkin Intiassa ongelma, joka pitäisi ratkaista mitä pikimmiten. Suuri laiva ei vaan käänny nopeasti. Sentään tuolla seudulla, jossa me liikuimme, oli muovipussien luovuttaminen kaupoista kielletty ja niiden sijaan käytettiin muita materiaaleja. Baby steps, baby steps...

Ja vääntäkää taas rataksesta videon laatua kaakkoon, olivat kohtalaisen möykkyisiä nuo Intian tiet ;)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, ois vaan pitänyt ottaa enemmän erilaisia videoita :)

   Poista
 2. Hei vaan, täällä uusi lukija :) ihana blogi sinulla! Täällä toinen eläinhullu bloggailee maine coon-kisu Toscan kanssa.
  Tervetuloa vierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei ja tervetuloa, pitääpä tulla visiitille :)

   Poista