maanantai 9. syyskuuta 2013

Sunny September evening


Mun pitäisi varmaan olla jo nukkumassa, mutta oli pakko tulla jakamaan kanssanne vielä tämän päivän kuvat. Päiväämme ei sisältynyt mitään sen kummempaa kuin siivoilua, alkavaan viikkoon valmistautumista ja lenkkeilyä ihanassa syysauringossa Viikin maisemissa. Aamuyöllä Lahdesta kotiin palanneen O:n olot olivat sitä luokkaa, että kävelimme aika verkkaisesti ja pysähtelimme milloin mihinkin istuskelemaan ja nauttimaan rennosta päivästämme. Lisäksi sää houkutteli ikuistamaan pieniä yksityiskohtia kauniista syysluonnosta lenkkimme varrelta.

Mitään sen kummempaa asiaa mulla ei nyt siis juurikaan ole, mutta kuvia senkin edestä.


Taikkiksen on vaikea ymmärtää, että kallioon hakattu rautainen pallon muotoinen rajamerkki tai mikä lie ei ole pallo. Sillä pitää yrittää leikkiä, kerta toisensa jälkeen, vaikkei se koskaan irtoakaan maasta...


Täytyy sanoa, että vaikka Viikki ei huonon palvelutarjontansa ja tiiviin kaavansa puolesta olekaan minulle asuinpaikkana se kaikkein mieluisin, niin ainakin täällä pääsee lähelle luontoa. Vieläpä metsäsellaista! Jäniksiä näkee harva se päivä ja kiikutinpa toissapäivänä isoa tietä kohden juosseen siilinkin kauemmas, turvallisempaan maastoon.


Lenkin loppuvaiheilla meitä tuli moikkamaan eräs blogini lukija, jonka tokoilua koiransa kanssa olimme ehtineet jo hetken ihastella. Kiitos kun esittäydyit ja piristit päiväämme!

Kotiin päästyämme luin erään toisen lukijani kirjoittaman ihanan mailin ja tulin entistä paremmalle tuulelle. Kiitos myös sinulle! Kunnon energiaboostin saaneena päätin pyöräyttää vielä nopean omenapaistoksen. Yhdestä ompusta löytyi yllätys.


En raaskinut häätää leppäkerttua uudesta kodistaan hehe, mutta onneksi lopuista omenista sai vielä paistoksen aikaiseksi. 


Tämän pikkuäijämme makean haukotuksen myötä toivottelen jälleen kaikille hyvää yötä ja reipasta alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia! :) Ja voi kuinka makea haukotus, aww! ♥
    Kommentoin muuten varmaan joskus viikko sitten "Like a Bird" -postaukseen. En tiedä, oletko huomannut. :)

    Viikissä on kyllä todella ihanat ulkoilumaastot, mitä olen kuvista nähnyä ja kartalta katsonut. :D Toivottavasti itsekin pääsen vuoden päästä siellä pyörimään, heh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli jotenkin jäänyt rekisteröimättä, hyvä kun muistutit :)

      Ulkoilumaastoa riittää, mutta harmillisesti niillä on myös aika paljon käyttäjiä, että sellaista kaipaamaani oman rauhan tuntua saa kyllä hakea :P Mutta onhan tää ihan ok alue, sellainen lintukoto :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin ehkä kuukausi sitten sattumalta, ja oon lukenut anonyymisti, mutta nyt päätin tulla sanomaan moi! Kiva lukea, mitä sulle nykyään kuuluu ja katsella kuvia noista sun ihanista lemmikeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, moi! :D Ootkin varmaan eka "vanha tuttu", joka tänne eksyy. Apua :D Mäkin luin sun blogia jossakin vaiheessa, silloin kun olit vielä vaihdossa, mutta pitääpä käydä taas vakoilemassa, kun näköjään päivität sitä edelleen :)

      Poista
    2. Joo hyvin oot piilossa ;) Löysin muistaakseni Kissaämmän blogin kautta, kun se oli linkannut sun blogin joskus ja katoin et onpa tuttu naama bannerissa :D Tein itse asiassa kokonaan uuden blogin tänne Itävaltaan muuttaessa, vaihtoblogi on piilotettuna :)

      Poista
    3. Hehe, I hope so :D Okei, selailin aika pitkälle sun vanhoja postauksia, mutten ilmeisesti tarpeeksi :) Meinaatko jäädä sinne "lopullisesti" vai houkutteleeko Suomi takaisin? Ihan hullun siistiä joka tapauksessa! :)

      Poista
  3. Moikka! Oli kiva vaihtaa muutama sana ihan kasvotusten. Luin tuon edellisen postauksesi ja pitää siihen todeta, että voin kyllä lähteä vaikka lenkille joskus, jos seuraa kaipaat :). Asutaan tosiaan tässä ihan seinänaapurina - hassu sattuma!

    Ihania kuvia muuten. Täällä Viikissä on tosi nättiä, kun lähtee kerrostalojen keskeltä pois.

    T: Emilia ja Leimu-koira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! Ihanko seinän takana? Aika hurjaa :D Ja juu, kyllähän lenkkiseura voisi joskus kelvata :)

      Poista