tiistai 24. syyskuuta 2013

Discshop


O  upgreidasi koirafrisbeeharrastuksensa eilen uudelle tasolle hankkimalla kolme uutta koirakiekkoa. Alunperinhän meiltä löytyi vain yksi Zooplussalta tilattufrisbee, joka oli tosin saanut ihan kohtalaiset arviot koirafrisbeeharrastajien kiekkovertailussa. Näistä uusista lätyistä tuo lila on ymmärtääkseni pitkälle lentävä kiekko (7,90e)  ja valkoiset standardikilpakiekkoja (4,90e/kpl).

O:n mukaan uusia kiekkoja oli hieman helpompi heittää ja ne pysyivät kauemmin ilmassa. Itse en mahtavine heittosuorituksineni (:D) huomannut suurta eroa muussa kuin kiekkojen mallissa ja koossa, mutta rehellisesti sanottuna pysyttelinkin enimmäkseen kameran takana.


Aluksi Taikkis oli ihmeissään kiekkojen lisääntyneestä lukumäärästä ja arkaili hiukan uusien kiekkojen kiinniottoa. Nopeasti se kuitenkin innostui, kun huomasi, että nyt kiekkoja ehti lennättää moninverroin enemmän samassa ajassa, kun ei jatkuvasti tarvinnut juosta vain sen yhden perässä. Entistä mielekkäämpää niin ihmisille kuin koirallekin!

Olen vähän yrittänyt houkutella O:a osallistumaan jollekin koirafrisbeekurssille, mutta eipä tuo ole ainakaan vielä rohkaistunut. Joskin tärkeintähän kai on, että koirien kanssa puuhastellaan mukavia - tapahtuipa se sitten säännöllisesti tietyllä kellonlyömällä joka viikko tai satunnaisen vaihtelevasti. Musta tuntuu, että tuo jälkimmäinen sopii meille ainakin tässä elämäntilanteessa kaikkein parhaiten, eivätkä koiratkaan ole valittaneet.


Ulkona vallitsi jotenkin spooky tunnelma, kun toiselta puolelta taivas oli pilvessä ja musteni mustenemistaan, mutta toiselta puolelta aurinko paistoi kuitenkin täydeltä terältä.Pian tulikin vettä melkein vaakasuoraan vasten kasvoja. Ehdin kuitenkin kuvata uusien kiekkojen testailusta pienen videon ennen sateen alkua.
Löytyykö linjoilta muita koirafrisbeestä kiinnostuneita?

6 kommenttia:

 1. Ihana Taikkis! Se kyllä nauttii ihan selvästi!

  VastaaPoista
 2. Hei onko noi kestävämpiä kun tavan frisbeet, mitä harrastelijoille myydään? Oon miettiny välillä tommosen koirafrisbeen ostamista ku tavallinen menee niin nopeesti hampaanreille ja venkuralleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa noista on. Kannattaa vilaista tää vertailu, jossa on mietitty mm. juurikin tuota kestävyyttä:https://sites.google.com/a/frisbeekoirat.com/frisbeekoirat/home/kiekkovertailu :)

   Poista
 3. Ihana video, Taikkis on mainio. Lisää videoita! :)

  VastaaPoista