perjantai 16. elokuuta 2013

Loman poikanenKuvakooste asioista, joita sisältyi viikon mittaiseen kesälomaani.1. Sateinen retki Iipun kanssa Vuosaareen


2. Syntymäpäivälahjan ja akvaariojuttujen metsästystä ympäri Vantaata. Fiilisteltiin vähän Tiksiä ja meidän ensimmäisiä treffipaikkojamme.


3. Siivoilua erään pikkukissan avustamana. Sain kuin sainkin vaatekomeroni ja tulostinnurkkauksemme, eli viimeisetkin kotimme sotkupesäkkeet taltutettua ennen kesän loppua, jee!


 4. Sisustamista. Kissahyllyjen sisältö alkaa vihdoin miellyttää silmää, mutta akvaario etsii edelleen  paikkaansa.


5. Kouluhommia, kuinkas muutenkaan. Tänä vuonna, kun ei ole koulun puolesta tarvinnut hankkia isolla rahalla kirjoja, tilasin vapaaehtoisesti muutaman (mm. dermatologian ja oftalmologian opukset), joita en viime vuonna raaskinut. Ihanaa, kun saa oikeasti keräillä itselleen jo pientä käsikirjastoa työelämää varten - aiheista, jotka suuresti kiinnostavat.


6. Paljon sluibailua ja hitaita aamuja. Innostuttiin O:n kanssa aloittamaan uuden sarjan, Modern Familyn katselu. Arki vaatii musta tietyn määrän aivoja nollaavaa hömppää, joten tilausta uuden komediasarjan etsinnälle löytyi.Vaikuttaa näin 17 jakson perusteella ihan lupaavalta, tosin ihan yhtä myyty en vielä ole kuin The Big Bang Theory:lle ja How I Met Your Mother:lle, joita on tässä muutama vuosi tullut seurattua. Jos edellämainitut ovat jollekulle vielä tuntemattomia, niin voin antaa mitä lämpimimmät suositukseni!


7. Hiukan aurinkoisempi retki Taikkiksen kera Viikin maastoissa


8. Huomenna suunnataan sitten auton nokka taas kohti kotipuolta ja kummipojan 1-vuotissynttäreitä. Kivaa!

Nopeasti tämä kesä taas hurahti ohi, mutta ei se mitään - toivotan syksyn jo lämpimästi tervetulleeksi.

4 kommenttia:

 1. Hello!
  Ihana lomaviikko varmasti, vaikkei helteistä päässytkään nauttimaan. :)
  Me ollaan mieheni kanssa myös katottu Modern Familyt, ne on ihan huippuja! :D Ootteko kokeillu sarjaa nimeltä Pretty Little Liars? Se on tällä hetkellä meidän ykköskatseltava. Huikeen jännä ja kauniiden/komeiden näyttelijöiden siivittämä.
  Mukavaa kotopuolen reissua! :)
  Sape

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä! Ei olla katsottu, eikä itse asiassa kuultukaan tuollaisesta, joten pitää ehdottomasti tsekata :) Kiitos Sape, hauska huomata, että olet vielä linjoilla! :)

   Poista
 2. Hih, mulla on saman niminen blogi XD

  http://specialdog4ever.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä on vuosien mittaan tainnut nousta useampikin :)

   Poista