perjantai 14. kesäkuuta 2013

Se pyörii sittenkin

Ostimme joskus joulun tienoilla kissoille Catit Senses -leikkiradan, joka suurista odotuksistamme huolimatta tai ehkä juuri niistä johtuen tuotti kuitenkin pettymyksen. Olin kissanhankintapäätöksen kypsymisestä saakka tiennyt, että meille hankitaan kyseinen lelu, sillä olin nähnyt sen saavuttavan suurta suosiota kissaperheissä. Meillä rata sai kuitenkin pienten alkutestailujen jälkeen lojua lattialla koskemattomana useita viikkoja, kunnes jossakin siivouspuuskassani korjasin sen sängyn alle.

Tänään sitten kaivelin sen sadesään kannustamana esiin ja kokosin ympyrän muotoon. Muutama neppailu ihmiskädellä ja kas, kissojen huomio oli saavutettu.Taika näyttää mallia:Mitenkäs muilla? Leikkiradat - hitti vai huti?

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo sama leikkirata, mutta isommat pojat eivät sen päälle ymmärtäneet. Viime kesänä meille tuli uusi pentu, joka otti lelun heti omakseen ja saattoi viihtyä sen parissa pitkiäkin aikoja. Nyt rata on saanut olla rauhassa pitkään ja voisinkin oikeastaan laittaa sen piiloon vähäksi aikaa. Jospa se kiinnostaisi taas enemmän, kun ei ole joka päivä esillä.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin tuo jäi nyt Jodan lenkkikentäksi, Utu ei välitä muusta kuin sinne satunnaisesti törkkäämistäni nameista :)

    VastaaPoista