perjantai 21. kesäkuuta 2013

Etukäteisjuhannus


Mulla on nyt luvassa elämäni ensimmäinen, muttei alavalinnan huomioonottaen varmastikaan viimeinen työntäyteinen juhannus. Onhan mulla toki illat vapaata, muttei siinä vielä kovin kauaksi kerkiä. Nimittäin jos joku vapaapäivän poikanen olisi tähän kohtaan sattunut, olisimme melko varmasti uusineet viimevuotisen telttailujuhannuksen - sen verran hauskaa puuhaa se oli! Vaan kun se ei nyt ole mahdollista, päätimme O:n ehdotuksesta tehdä pienen ex tempore -retken ikäänkuin etukäteisjuhannuksena. Eipä siis muuta kuin hyvät, kesäiset eväät matkaan ja tien päälle. Kohteen päätimme vasta ensimmäisissä liikennevaloissa.  

Tammisaari it is!


Ensimmäisenä löydettiin iso biitsi, jota jäätiin ihastelemaan. Mahtava sijainti keskellä kaupunkia! Merimaisema houkutteli räpsimään myös muutamat kuvat. Mulla oli ensimmäistä kertaa käytössä tuo Kroatiasta löytynyt lila jakku ja mietin pitkään, että antaako se instant tätilookin, mutta loppujen lopuksi luulen, että tykkään! Eihän tässä mitään ihan teinejäkään enää olla. Juhannussidukkaa S-Marketista ostaessani myyjäkin totesi ajokorttiani vilkaistessani, että onhan sinulla sitä jo roppakaupalla ikää. Kiitti hei! :D

Rannasta tarpeeksemme saatuamme jatkoimme Tammisaaren vanhaankaupunkiin, joka muistutti pitkälti Porvoon vastaavaa. Viehättäviä monivärisiä puutaloja ja vanha kirkko.


Vanhan kaupungin keskellä kulki kiva kävelykatu, mutta harmiksemme kaikki kaupat ja suurin osa ravintoloista oli jo kiinni.
K-Markettiin ehdimme juuri ennen sulkemisaikaa, niin että O sai elintärkeän jätskinsä. Ai mikä terveys- ja kuntoilukuuri? Ei juhannuksena ainakaan.

 Lopuksi istahdimme ihailemaan kaupungin satamaa.


Todella kaunis paikka kaiken kaikkiaan! Tuli sellainen fiilis, että tuolla pitäisi päästä käymään ihan ajan kanssa, kun tämänkertainen visiitti jäi aika lyhyeksi ja pintapuoliseksi tutustumiseksi. Iltalenkki, vain hieman pitemmän kaavan mukaan.


Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivottelen oikein rentouttavaa juhannusta kaikille lukijoilleni! Pitäkää läheisistänne ja lemmikeistänne huolta!

3 kommenttia:

 1. Tällaisena vannoutuneena koira(lue sheltti-)ihmisenä olin hurjan iloinen näistä koirakuvista, ovat ne jotain niin ihanaa.
  Ja hauskaa oli myös nähdä kerrankin ruotsinkieliset katukyltit ennen suomenkielisiä :)
  Ja kiitos tästä blogista noin muutoinkin!

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi! Laitoin sulle myös s-postia :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, kiitos itsellesi mukavasta kommentista! :)

  VastaaPoista