tiistai 7. elokuuta 2012

Kolmen vuoden virstanpylväs: haaste + kysymyspostaus

Love Hurts haastoi mut taannoin vastaamaan muutamaan kysymykseen, tässäpä vastauksia niihin.


 
1. Missä asut 5 vuoden päästä ?
Jaa-a, ehkä pk-seudulla, ehkä Tampereella, ehkä Hämeenlinnassa tai jossakin muussa kivan kokoisessa kaupungissa. Työtilanne varmaan määrittelee asuinpaikkakunnan, oon valmis näkemään uutta.
 


2. Hienoin talo, jossa olet käynyt ?
Oonkohan mä käynyt missään kovin erityisessä? Versaillesin linna oli aika pähee, mutta sitä ei tässä vissiin kysytty :D Haluaisin asuntomessuille ihailemaan uusia hienoja taloja, aika vähän on tullut sellaisissa vierailtua.
 
3. Suklaajäätelö vs. mansikkajäätelö ?
Kumpikaan ei ole ihan mun lempparini, mutta sanotaan suklaa. Ainakin, jos se suklaa on jätskin joukossa rouheena!
 
4. Paras kaupunki kotimaassasi ?
Tykkään Helsingistä ja tietysti Vantaaseen tuli kiinnyttyä. Tampere on kotoisa ja Hämeenlinna, Porvoo ja Lahti vaikuttavat kivoilta. 

 
5. Mitä teit viime viikon sunnuntaina ?
Lähdettiin O:n kanssa roadtripille Lahteen ja käytiin mm. Kärkkäisellä tekemässä hiukan sisustusostoksia. Kameran muistikortti unohtui vaihteeksi läppäriin, joten reissusta ei ole kuvia jaettavaksi.
 
6. Onnennumerosi ?
2, 4, 6, 8.
 
7. Mitä musiikkia kuuntelit viimeksi ?
NRJ soi autossa, kun käytiin palauttamassa kirjaston kirjat, otattamassa musta uudet passikuvat ja viemässä Kelalle postia. 

 
8. Mitä söit viimeksi ?
Laktoositonta turkkilaista jogurttia stevialla.
 
9. Koska olet ostanut jotain mitä et todellakaan tarvinnut ?
Hmm, ihan täysiä turhakkeita en yleensä osta. Tai ehkäpä ilman noita sisustusjuttuja pärjäisi? :) Ei vain halua pärjätä.  
 
Mutta sanotaan nyt vaikka, että talven alennusmyynneistä.
 
10. Mitä se oli?
Yksi liian tylsän värinen, beige, paita ja mekko, jotka jäävät todennäköisesti käyttämättä. 
11. Viimeistä viedään, mitä odotat tulevalta jaksolta ennen joulua ?
Joulun odotusta! :D Halloweenia, koulun aloitusta, arkeen paluuta ja vanhojen koulukaverien näkemistä. Uusia haasteita. Sitä ennen vielä kesälomaa, Weekend Festivalia ja tulevaa ulkomaan matkaa.

 
Kiitos haasteesta! Tähän liittyi toki omien kysymysten keksiminen ja muiden haastaminen, mutta oon taas mälsä ja skippaan sen osuuden.

 
Sen sijaan blogin 1.8 ohi hurahtaneiden 3-vuotissynttäreiden kunniaksi ajattelin tarjota teille blogihistoriani ensimmäistä mahdollisuutta kysyä multa mitä vain, maan ja taivaan väliltä. Toki pidätän oikeuden jättää vastaamatta liian henkilökohtaisiin kysymyksiin, mutta sen verran asiallisia ja hyväntahtoisia tyyppejä sieltä mun lukijakunnasta tuntuu löytyvän, että tuskin sellaisesta tarvitsee juuri huolehtia.

Olen huomannut, että näin pienillä lukijamäärillä kysymysten määrä saattaa joskus jäädä aika vähäiseksi, mutta toivottavasti innostutte utelemaan edes sen verran, että vastauksista saadaan yksi postaus täyteen :)  
 
Samalla haluan kiittää kaikkia teitä, jotka ootte jaksaneet roikkua täällä mun jorinoita kuuntelemassa, osa melkein alusta saakka. Ilman teitä tämä blogi olisi tuskin enää hengissä, onhan se järjestyksessään jo kolmas omani - kaksi aiempaa kuolivat melko nopeasti. On ollut uskomattoman hienoa huomata, miten pyyteettömästi olette jaksaneet tsempata mua ja jakaa elämän välillä pienempiä, välillä isompia iloja kanssani! Kiitos
 
Siispä löytyykö jotakin, mitä haluaisitte tietää musta, mun elämästä, eläinlääkiksestä, karppauksesta, blogistani, meidän laumasta...? Myös O on luvannut vastata kysymyksiin, jos joku haluaa niitä hänelle kohdistaa! ;) 

21 kommenttia:

 1. Täältä piisaa kysymyksiä :D
  Miksi aloitit karppaamisen, tai mistä innostuksesi siihen lähti? Kuinka tarkka olet hiilareiden kanssa, syötkö fiiliksen mukaan vai onko jotkin ruoat tiukasti kiellettyjen listalla? Missä kaikissa maissa olet matkustanut? Haluaisitko asua pysyvästi ulkomailla, ja jos haluaisit, missä ja miksi? Oletko suunnitellut eläinlääkiksen vaihto-ohjelmia? (Niistä saa kertoa muutenkin tarkemmin, jos vain tiedät/haluat :) voisi itseä kiinnostaa jos joskus eläinlääkikseen pääsen!) Kuinka piristät arkea ja mistä asioista nautit eniten? Miten kuvailisit itseäsi viidellä sanalla? Mikä on kaikkien aikojen parhain leffa jonka olet nähnyt? Entä kirja jonka olet lukenut? Mikä on tyhmin asia, jonka olet elämässäsi tehnyt ja jota kadut? Mikä on taas elämäsi kohokohta (tai yksi niistä)?

  Haha tulipas niitä, osaan olet varmaan joskus vastannutkin teksteissäsi...

  VastaaPoista
 2. 1. Miksi koit silloin joskus, että sun kannattaisi noudattaa jotain erikoisruokavaliota (karppausta)?
  2. Onko sun elämässä koskaan ollut jotain kamalaa vaihetta/kriisiä tai muuta vai onko aina ollut helppoa ja iloista? Kun vaikutat niin pirteeltä ja onnelliselta ja koko ajan kaikki menee vaan parempaan suuntaan ;)
  3. Mikä on O:n oikea etunimi?
  4. Onko laumaan suunnitteilla lisää jäseniä?
  5. Milloin päivittyy tuo Blogin otsikkokuva sellaiseksi jossa on kisu mukana? :D


  Noin! :) Toivottavasti sai postata enemmän kuin yhden kysymyksen.

  VastaaPoista
 3. Hmmm jos tässä saa kysyä henkilökohtaisia, niin missä ja miten tapasit O:n ensimmäisen kerran, ja miten päädyitte yhteen? (: Haha siinä taisi periaatteessa olla kolmekin kysymystä mutta ehkä naamioin ne tarpeellisen hyvin yhdfeksi (;

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kiva kun päätit tehdä kysymyspostauksen :)

  - Missä maissa olet käynyt / minne haluaisit matkustaa?
  - Voisitko kuvitella luopuvasi joskus karppauksesta?

  VastaaPoista
 5. Tää on sulle sekä O:lle; Kertokaa molemmat 3 parasta puolta toisistanne. Kertokaa myös 3 huonointa puolta.

  Nää on vaan jotenkin niin ihania lukea, vaikka yleensä kaikissa on sama "kiltti, huumorintajuinen, kaunis... jne." Olkaa te erilaisia ja kertokaa jotakin tajunnanräjäyttävää! :D

  VastaaPoista
 6. Miksi halusit rotukissan? ja miksi juuri tuon rotuisen? :)

  VastaaPoista
 7. Jos tulisi tilanne, että lemmikkisi kuolisi yhtäkkiä mysteerinomaisesti, voisitko/pystyisitkö/haluaisitko ottaa selville lemmikkisi kuolinsyyn(eli kurkata sisälle ruumiiseen)? Olipa erikoinen kysymys :D Tuli vain mieleen kun jossakin postauksessa otit selville possun kuolinsyyn :)

  VastaaPoista
 8. Oletko missään vaiheessa hetkeäkään katunut päätöstäsi lähteä eläinlääkäriksi? Listaa samalla tulevan työsi kolme parasta ja kolme huonointa puolta :)

  Terv. varsa :)

  VastaaPoista
 9. 1. Miksi hait eläinlääkkikseen?
  2. Onko helppoa hoitaa kahta koiraa ja kissaa ja opiskella samalla? Riittääkö aika ja raha? Oon ite pitkään haaveillut eläinlääkärin urasta ja pohtinu, että riittääkö aika opiskeluun ja oman koiran hankintaan + hoitoon? :)
  3. Mikä on sun hauskin lapsuusmuisto? :D

  VastaaPoista
 10. Kuinka lähipiirisi suhtautuu karppaamiseesi? Oletko ikinä törmännyt sen tiimoilta "ongelmiin", esim. ettei joskus ole löytynyt sinulle sopivaa syötävää? Kannatko mukana omia eväitä kyläillessä ja matkustaessa, vai syötkö silloin ns. "vapaammin"? Entä saatko mitään oireita liiasta viljasta tai sokerista?

  VastaaPoista
 11. Mistä koiraroduista pidät eniten? Opiskeleeko eläinlääkiksessä paljon "hikipinkoja" tai liian tärkeitä ihmisiä? Onko teillä hyvä yhteishenki siellä? Jaksatko enää käydä paljon bileissä? Tykkäätkö pitää opiskelijahaalareita? Pidätkö itseäsi poikkitieteellisenä? Mitä O harrastaa? Onko sulla koirien ja kissojen lisäksi vielä jotain lemmikkejä Helsingissä tai kotopuolessa? Mitä blogissa vilahtaneille sokerioraville ja siileille kuuluu? Haluaisitko vielä jotain lemmikkejä vai onko määrä nyt ns. täynnä?

  VastaaPoista
 12. Mikä oli kandityösi nimi?

  VastaaPoista
 13. Parhaimmat ja ärsittävimmät piirteet/tavat lemmikeillänne yksilöidysti?
  ps. Nimimerkillä H aikaisemmin kirjoitellut sai aikaiseksi luotuoa oman profiilin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kiva kun kerroit, niin tietää yhdistää kommentit oikeaan tyyppiin... tai hmm, historiaan? :D

   Poista
 14. Mitkä on opiskelun parhaat ja huonoimmat puolet?

  VastaaPoista
 15. Millaista on opiskella eläinlääkiksessä? Oletko miettinyt mistä teet lopputyön jos teillä on sellaisia? Aiotko erikoistua johonkin ? mihin mahdollisesti?

  VastaaPoista
 16. Millaista eläinlääkiksessä on opiskella? Aiotko erikoistua tulevaisuudessa johonkin alaan? mihin mahdollisesti? Millaisen lopputyön aiot tehdä jos teillä on semmoisia ja jos olet miettinyt? Sulla on tosi kiva blogi ja kaikki eläinlääkikseen liittyvät jutut kiinnostaa joten niitä lisää mieluiten !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Eiköhän noita elukkajuttuja taas syksyn myötä ala näkyä.

   Poista
 17. Vitsi miten hyviä kysymyksiä jengi on keksiny! :) Eihän sulla mikään pieni lukijakunta ole edes!

  Täällä Sape kiittelee taas kivasta blogista ja toivottaa tsemppejä kaikkeen.

  Ps. Haluatko joskus naimisiin? Mitä kieliä osaat? Onko Sulla hyvä itsetunto? Tykkäätkö nimestäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, on se nyt aika pieni verrattuna oikeastaan useimpiin lukemiini blogeihin :) Kiitosta taas, Sape!

   Poista