maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maata näkyvissä


Se pyörii sittenkin! Mokkula! Tosin eri yksilö kuin viime viikolla. Siispä liveterveisiä jälleen täältä maalta! Äsken kotipuolesta tänne päin huristellessani, peuroja ja jäniksiä väistellessäni kiitin kyllä itseäni fiksusta päätöksestä hommata harjoittelun ajaksi täältä lähempää katto pään päälle. Ei tuota stressaamista viiden maissa aamulla jaksaisi, huh.

Perillä täällä kämpällä mua tervehtivät valtava lukki kylppärin katossa ja kotiaan yötä vasten järjestellyt hiiri tai rotta seinälautojen välissä. Kodikasta ;) Ja nyt kun tämä nettikin ainakin toistaiseksi pyörii, ei mulla ole hädän päivää. Ahdistuskäyrä droppasi heti puoleen. Lieneekö enää ihan tervettäkään tällainen riippuvuus, hehe.

Isketäänpä tähän vielä hiukan kuvasaastetta tämän päivän rantalenkiltä. Kyllä se kevät sieltä jolkottelee - yllättävänkin ripeällä tahdilla!

Mitä rapaisempi, sitä onnellisempi.

Maata näkyvissä!

Houkuttelevan pehmeä sammal <3


Lintujakin alkaa jo näkyä - varma kevään merkkiTaikkiksesta on tullut pallohullu.
Eipä mulla sen kummempaa tällä erää. Vielä viisi yötä ja sitten kotiinkotiinkotiin!

PS. Jos joku anonyymeista lukijoista ei ole vielä bongannut, niin tuolta oikean sivupalkin yläreunasta löytyypi äänestyspainike, jota klikkaamalla voi ilmaista olemassaolonsa. Yllättävän moni onkin näin jo tehnyt ja kiva tietää, että teitä siellä on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti